Leave me to dream

(null)


(null)

Igår kom mamma och pappa hem till mig och hjälpte till med byrån som jag fick i födelsedagspresent. Jag hade byggt ihop nästan allt själv, det var några småsaker som inte stämde, men när den var monterad och klar så gick den inte in i klädkammaren. Jag hade tagit måtten för utrymmet inne i klädkammaren, men dörren var smalare. Så vi fick plocka isär delarna och montera ihop den inne i klädkammaren istället. Segt, men se så bra det blev! Nu är det dock fullt igen med kläder på stången ovanför byrån och dammsugare och tvättkorg framför. Men det är lite mer ordning och reda där inne :)

Nu är jag hemma och har bäddat med mitt nya duntäcke som jag köpte på Black Friday. Jag valde det dyraste och varmaste täcket som fanns på Hemtex - jag vill ha det så fluffigt som möjligt! Eftersom jag inte har någon soffa så känns det extra viktigt att ha en härlig sänghörna. Hoppas det lever upp till förväntningarna!


Tell me somethin', girl

 
Senaste veckan har jag haft extremt mycket PMS. Det känns som det blir värre varje månad. Jag har tyckt att allt känns jobbigt, att alla är dumma i huvudet, blivit osams med folk och gråtit utan att veta varför. Jag känner inte riktigt igen mig själv och har bokat tid hos en gynekolog nästa vecka. Hoppas det finns något som hjälper! Jag läste att det kan bli värre när man är runt 30 eller efter man har fått barn, och nu är jag ju lite närmare 30...
 
Ikväll var jag med mamma och såg A Star Is Born med Lady Gaga och Bradley Cooper. Bland det bästa jag sett på länge! Boka biljetter direkt om ni inte har sett den! Nu har jag det fantastiska soundtracket på repeat och ska göra mig i ordning för sängen.

I fell in love with the sparkle

Idag fyller jag 29! Mina föräldrar kom förbi med ett paket mitt på dagen - en byrå från IKEA till klädkammaren. Nu har jag tryckt in flyttkartonger och grejer där, så jag behöver lite mer ordning och reda, speciellt när jag bor litet.

Jag hade tänkt träna idag men vågade inte eftersom jag hade ont i halsen för någon dag sedan. Istället har jag skruvat ihop den nya byrån - helt själv. Men lådorna går ändå inte in, så något är galet. Att bygga IKEA-möbler är verkligen inte min grej. Mamma och pappa kommer hit och hjälper till i veckan.

I fredags var jag i Sturegallerian och köpte örhängen från Caroline Svedbom! Jag har ett par gula från samma märke som jag älskar, och när de hade rabatter i fredags så köpte jag ett par till mig själv i födelsedagspresent. De är så fina! Jag vet inte vad det är för färg, det är liksom alla färger i en.

Ikväll blev det födelsedagsmiddag med familjen hemma hos föräldrarna. Nu ska jag ta på mig mjukiskläder och ladda inför en ny vecka.

(null)

(null)

(null)

(null)