Live my day as if there was no past

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår kom Marielle och Paulina över och åt middag hemma hos mig. Paulina hade såklart även med sig lilla Liam som är 4 månader <3

Jag är ingen höjdare i köket så jag gjorde en av de rätter jag kan och gillar: tacos! Men det är ju så gott. Skulle jag vara tvungen att leva på en maträtt resten av livet så skulle det bli tacos.

Jag hade lånat tallrikar av mina föräldrar till middagen igår, och så hade jag önskat mig gråa tallrikar från Indiska i inflyttningspresent av tjejerna - och jag fick dem! Hur fina! Jag älskar att de tål mikro och diskmaskin, så att de faktiskt går att använda i vardagen. Även om jag inte har diskmaskin ännu, men det står på min önskelista.

Jag vet inte när jag drack vin senast, så efter ett glas kände jag mig ganska påverkad men jag var så uppe i varv så det blev en hel del vin igår. Idag vaknade jag upp bakis med huvudvärk och har bara varit hemma i mjukiskläder och diskat allt från igår. Det här är första gången jag lever utan diskmaskin, bortsett från sommaren jag bodde i Berlin. Jag saknar verkligen en diskmaskin i mitt liv, haha.

Ikväll fortsatte vi vår nya familjetradition med söndagsmiddag hos mamma och pappa. Idag bjöds det på paj. Så mysig tradition!

Sol över Stockholm

(null)

Igår bjöd Stockholm äntligen på sol efter många gråa dagar. Så efterlängtat!

Jag kom hem från jobbet igår och tvättade och kollade på Idol. Idag har jag startat lördagen med Bodycombat på SATS Odenplan. Det är mitt absoluta favoritpass. En timme flyger förbi, jag svettas floder och det känns som ett riktigt bra pass för stela axlar. Passet på Odenplan på lördagar är perfekt, då får jag även 60 minuters powerwalk till/från Kungsholmen!

Nu ska jag hem och duscha och städa. Ikväll kommer Marielle och Paulina över på middag! Jenny och Natta skulle också ha kommit men de är sjuka. Det är första gången mina vänner får se min lägenhet, så det ser jag fram emot!

Had to have high hopes for a living

(null)

(null)

Igår skulle jag ätit middag med två finisar hemma hos mig, men den ena blev sjuk så vi ställde in. Jag kollade på Bachelor istället och testade nya kexchokladen från Nicks med smak av pepparkaka. Så god! Och utan tillsatt socker. Jag slutade äta vanligt godis efter midsommar, så den här kommer bli min räddning i jul!

Ikväll har jag varit på mitt första medlemsmöte med min bostadsrättsförening. Det är Sveriges näst största brf och mötet var på Piperska Muren som ligger mellan föreningens alla hus. Det var inte många av kvällens deltagare som var under 60 år, jag var en av få som drog ner medelåldern :)

Nu ska jag äta något och sedan göra mig i ordning för sängen. Sweet dreams!