You will find that feeling again

 
 
Jag mår bättre nu än vad jag gjorde precis när det tog slut, men det är inte helt bra ännu. Det tar väl tid. Jag har fått fler sömntabletter utskrivna och har satt upp "milstolpar" för mig själv som jag behöver ta mig förbi.
 
Första milstolpen är 25 maj när vi skulle firat 4 år tillsammans. Den andra är 9 juni då jag flyttar ut från lägenheten och den tredje är 19 juni då vi överlåter lägenheten till nya ägaren.
 
Efter det hoppas jag att det blir lättare att blicka framåt på riktigt.
Kommentarer
Emma | 2018-05-22, 14:46:38

Skönt att höra att det går framåt, eller vad man ska säga. Men tillåt det att ta tid, ni var ju trots allt tillsammans länge och då investerar man ju mycket känslor och framtidsdrömmar. Skönt att det löst sig bra med lägenhet, även om det bara är tillfälligt innan du hittar en egen om jag förstod det rätt. Kram!

Svar: Det känns som jag tar några steg framåt och några bakåt hela tiden. Ja, jag kommer ha någonstans att bo och har världens bästa familj som ställer upp. Men jag ser fram emot att få något helt eget senare :) Kram!
Sandra Ajax

Anonym | 2018-05-23, 06:57:21

Det kommer att lösa sig gumman. Tiden läker alla sår. Oavsett situation. Du klarar det och du kommer att ha/få ett fantastiskt liv ❤ puss o kram från Natta 😉💓

Svar: Tack hjärtat ❤️❤️❤️
Sandra Ajax


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback