I’m breaking every habit

(null)

Jag åkte hem till lägenheten igår kväll, såg ett gäng avsnitt av New Girl och somnade tidigt. 

Idag startade jag dagen med Core i Stadshagen och sedan har jag tvättat. På eftermiddagen mötte jag upp en tjejkompis på Söder. Vi pluggade journalistik tillsammans på universitetet och nu bor hon i Paris men är i Stockholm några dagar. Vi drack iskaffe i solen och uppdaterade varandra om allt som händer i livet. Så mysigt!

A little party never killed nobody

(null)

(null)

(null)

Igår var hela kontoret bjudna på en inflyttningsfest hos ett annat företag vi jobbar med, så vi började med öl på vårt kontor på eftermiddagen innan vi gick över till dem. Där väntade beer pong, pilbåge, shots och GDPR-pinata. Riktigt bra ordnat!

Jag har inte velat dricka så mycket sedan livet blev rörigt, men jag tror det var precis rätt dag igår, för att tänka på annat.

Idag är jag inte på topp, men jag har tagit mig till Huddinge för att hänga med familjen och ta vara på det fina vädret.

There was love, so much love

Idag är det exakt fyra år sedan vi träffades för första gången.
 
Vi möttes på Orangeriet en söndag för fyra år sedan och hånglade tills personalen sa åt oss att gå hem. Sedan den dagen har jag haft mitt första längre förhållande, sagt "jag älskar dig" till någon, varit på resor och bröllop, köpt en lägenhet och varit sambo.

Det har varit ett kul äventyr och jag ångrar ingenting även om det gör ont just nu.

Man hinner mycket på fyra år - tänk då vad mycket kommande fyra år kan bjuda på.
 
 
 
(null)
 
(null)