And you let her go

De senaste två veckorna har varit de längsta och rörigaste i mitt liv. Jag har jobbat, träffat familjen, pratat, gråtit, kramats, tänkt, sovit oroligt och ätit dåligt.
 
På tisdag kontaktar vi mäklare för att sälja lägenheten vilket känns så himla konstigt och sorgligt. Jag trodde verkligen att det var honom jag skulle gifta mig och skaffa barn med, men livet blir inte alltid som man tänkt sig.
 
Nu är jag hemma hos mamma och pappa för att fira påsk <3
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

Berlin / Part 2

Igår och idag har vi hunnit med konstmuseet Berlinische Galerie, sett historiska platser och monument, shoppat i flera gallerior, varit på Ramones museet och ätit currywurst.

Nu sitter jag och pappa på flygplatsen Schönefeld och väntar på att få åka hem. Tack för den här gången Berlin, jag behövde dig.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Berlin / Part 1

Tusen tack för alla kommentarer! Så fina ni är! <3

Vi ska ses i helgen och prata och oavsett om det här är en svacka vi kommer över eller om våra vägar går åt olika håll, så vet jag att livet ordnar sig.

Jag är inte världens roligaste resesällskap just nu men jag och pappa har hållit igång om dagarna. Vi har gått förbi gatan jag bodde på i Kreuzberg sommaren 2012, åkt turistbuss, shoppat på Primark, varit på KaDeWe, ätit indiskt/italienskt/tyskt och druckit vin på en uteservering den korta stund solen värmde.

Det är mycket kallare här än vad jag hade räknat med och idag ska det regna, så vi ska leta upp ett konstmuseum i närheten.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)