Hej från Berlin

Tusen tack för alla kommentarer! Så fina ni är! <3

Vi ska ses i helgen och prata och oavsett om det här är en svacka vi kommer över eller om våra vägar går åt olika håll, så vet jag att livet ordnar sig.

Jag är inte världens roligaste resesällskap just nu men jag och pappa har hållit igång om dagarna. Vi har gått förbi gatan jag bodde på i Kreuzberg sommaren 2012, åkt turistbuss, shoppat på Primark, varit på KaDeWe, ätit indiskt/italienskt/tyskt och druckit vin på en uteservering den korta stund solen värmde.

Det är mycket kallare här än vad jag hade räknat med och idag ska det regna, så vi ska leta upp ett konstmuseum i närheten.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Livet blir inte alltid som man tänkt sig

(null)

Livet är verkligen en berg- och dalbana. Förra veckan tog det slut och jag känner mig så förvirrad och ledsen just nu. Mer om det vid ett annat tillfälle.

Nu sitter jag på Arlanda med världens bästa pappa. Han följer med mig till Berlin istället. Jag sitter med ett vinglas i handen och solen i ögonen. Planet lyfter om två timmar och vi har fyra heldagar framför oss i en av mina absoluta favoritstäder i världen.Kämpa våren

(null)

Jämfört med igår så har den här tisdagen varit toppen! Det har inte hänt något speciellt, men dagen flöt på utan bekymmer.

Dock är jag så galet trött på vintern nu. Kämpa våren! Jag har verkligen längtat efter mars eftersom det är en vårmånad och eftersom att jag hade Göteborg att se fram emot förra veckan och Berlin nästa vecka. Jag är så taggad på Berlin! Min kille fick det i 35-års present av mig i november och på måndag åker vi! Jag hade föreställt mig att vi skulle strosa runt och sitta på uteserveringar, men hela Europa verkar fortfarande vara vintrigt. Men det ska såklart bli superhärligt med lite semester och kul att få se älskade Berlin igen!