Ta hand om sig själv

Den senaste tiden har jag ätit väldigt mycket skräp. Jag vill inte veta hur många påsar med Cheez Cruncherz jag ätit (krispiga ostbågar). Jag antar att det lika gärna hade kunnat vara vin eller Ben & Jerry’s, men jag fastnade för ostbågar. Min hy är katastrof och jag har tappat mer hår än vanligt. Livet hade inte världens bästa tajming när min flytt hemma blev samma vecka som vi flyttade på jobbet.
 
 Jag hittade en bild från iBaren och den kanske är tagen i en osmickrande vinkel, men dubbelhakan är ju inte superhärlig. Jag sa till mig själv att jag fick äta vad jag ville fram till midsommar, eftersom det var samma vecka som allt med lägenheten blev klart. Jag har tränat minst en gång i veckan och promenerat till jobbet men nu ska jag ta hand om mig själv på riktigt.
 
För att ge mig själv en spark i baken (och för att inte förvandlas till en ostbåge) så anmälde jag mig till Stockholm Halvmarathon förra veckan!! Jag har aldrig sprungit mer än 1 mil - nu blir det 2,1 mil i september. När jag anmälde mig till Midnattsloppet första gången hade jag aldrig sprungit 1 mil innan, så jag hoppas mycket går på vilja.
 
Önska mig lycka till!
 

Kommentarer
Anonym | 2018-06-25, 21:38:32

Du fixar det 💜💜 puss o kram / Natta

Svar: Tack hjärtat ☺️❤️❤️
Sandra Ajax

Moa | 2018-06-26, 15:32:21

Gick igenom en liknande period som du gör just nu för exakt ett år sedan. Idag, nästan på pricken ett år senare, är jag glad över att jag bestämde mig för att på riktigt göra allt som krävs för att jag inte ska behöva vara i skiten längre än nödvändigt. Även om det innebar att bryta ihop på jobbet, käka godis till middag, att inte äta på ett dygn, bli stupfull, få en snefylla, ligga med någon jag snabbt glömde namnet på, stalka någon på instagram och skrika rakt ut så gav det mig också fina stunder där jag fick skratta, känna stunder av lycka (även om de var korta), prata, analysera, tänka, älta tillsammans med vänner, rycka upp sig, träna och känna tacksamhet över tiden som faktiskt både gick och gjorde allt lättare. Idag hade jag aldrig kunnat må så bra, känna sånt stort hopp för framtiden och vara så redo att bli kär i någon annan om jag inte hade givit mig själv precis allt jag behövde för att komma dit. Det är bara du själv som kan ta dig dit men du kommer aldrig känt dig starkare när du väl är framme. Du klarar precis allt du vill! Lycka till, du är stark <3

Svar: Härligt att höra om allt du gjort för dig själv och att du mår bra! <3 Jag vet att allt kommer ordna sig, men vissa dagar känns det extra tufft. Man klarar mer än vad man ibland tror. Kramar! <3
Sandra Ajax


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback