Ta hand om sig själv

Den senaste tiden har jag ätit väldigt mycket skräp. Jag vill inte veta hur många påsar med Cheez Cruncherz jag ätit (krispiga ostbågar). Jag antar att det lika gärna hade kunnat vara vin eller Ben & Jerry’s, men jag fastnade för ostbågar. Min hy är katastrof och jag har tappat mer hår än vanligt. Livet hade inte världens bästa tajming när min flytt hemma blev samma vecka som vi flyttade på jobbet.
 
 Jag hittade en bild från iBaren och den kanske är tagen i en osmickrande vinkel, men dubbelhakan är ju inte superhärlig. Jag sa till mig själv att jag fick äta vad jag ville fram till midsommar, eftersom det var samma vecka som allt med lägenheten blev klart. Jag har tränat minst en gång i veckan och promenerat till jobbet men nu ska jag ta hand om mig själv på riktigt.
 
För att ge mig själv en spark i baken (och för att inte förvandlas till en ostbåge) så anmälde jag mig till Stockholm Halvmarathon förra veckan!! Jag har aldrig sprungit mer än 1 mil - nu blir det 2,1 mil i september. När jag anmälde mig till Midnattsloppet första gången hade jag aldrig sprungit 1 mil innan, så jag hoppas mycket går på vilja.
 
Önska mig lycka till!
 

Maybe I'm just comfortable

(null)
 
Igår åt jag frukost på mammas och pappas altan och sedan tog vi det lugnt hela dagen och såg fotbollsmatchen på kvällen. Vi hann även med filmen Downsizing med Matt Damon i huvudrollen.
 
Jag stannade i Huddinge till idag och vi åkte förbi IKEA på förmiddagen innan jag fick jag skjuts hem. Jag hade gärna tränat men känner lite i halsen, så istället tog jag en powerwalk på 9 km runt Kungsholmen. Jag hade inte tänkt att det skulle bli så långt, men det var bra väder och jag lyssnade igenom alla nya låtar på Spotify.
 
Nu har jag tvättat, dammsugit och gjort matlådor och tänkte avsluta helgen med ett avsnitt av New Girl. Sweet dreams!

Midsommarafton

(null)

(null)

(null)

(null)

Glad midsommar finisar! Jag firade hos mina föräldrar med två vänner till dem. Vi började med bubbel innan det blev sill och snaps till lunch. Sedan spelade vi kubb på gräsmattan när solen tittade fram och åt middag och tårta med blåbär till efterrätt.

Det blev ett väldigt lugnt firande, precis vad jag behövde efter möhippa förra helgen och en jobbig vecka.