Konferens på Högberga Gård

I torsdags hade vi konferens med jobbet på Högberga Gård på Lidingö. Det var 28 grader och strålande sol, vilket var superhärligt i den fina miljön! Vi pratade strategier och planerade inför hösten, badade i havet (mitt första dopp för i år, det var iskallt!), skålade i bubbel, besökte deras spa med uppvärmd utomhuspool och avslutade med en jättegod middag.
 
 
 
 
 

Heja Sverige

(null)
 
(null)
 
Idag hade jag på mig en ny gul topp, jag tänkte att det var passande eftersom Sverige spelade match. Och vilken match det blev!! Jag såg första halvlek på kontoret och andra hemma. Heja Sverige!
 
Det blev ingen träning förra veckan på grund av lite ont i halsen, men idag körde jag HIIT the Ground på SATS på lunchen. Så jäkla svettigt men skönt efteråt!
 
Nu håller jag på och packar ihop en väska för en heldag med kollegorna imorgon, vi ska ha kickoff på Lidingö. Jag har haft svårt att somna senaste dagarna trots sömntabletter, så jag ska försöka komma i säng tidigt ikväll. Puss!

Finare Fransar

Fortsättning på förra veckans tema: bra service. Det är bland det bästa jag vet. Vissa företag har förstått grejen och de håller jag extra varmt om hjärtat. Det är hos de företagen jag fortsätter handla från eller gå till och tipsar andra om.
 
Jag har fixat volymfransar hos Finare Fransar vid St Eriksplan i flera års tid och är alltid nöjd med resultatet. De är trevliga, har fantastisk service och bra öppettider. Jag bokar alltid en tid som passar mig och hamnar hos olika personer varje gång, vilket är ett superbra upplägg, eftersom alla är duktiga så behöver jag inte anpassa mig till en person.
 
Jag var där efter jobbet idag för påfyllning och blev påmind om hur fantastisk deras service är <3