Hummer & cava

 
Efter jobbet idag var vi ett gäng kollegor som åt middag på Bistro Rolf de Maré. Det ligger bara några meter från vårt kontor på Drottninggatan och de har hummer och cava för 198 kr på måndagar. Vi satte oss på uteserveringen och med 30 grader i luften och turister runt omkring så kändes det som att vi var utomlands. Så härligt!
 
Jag älskar det fina vädret men det skulle kunna få regna på nätterna för naturens skull. När jag kom hem tog jag en kall dusch och nu ska jag kolla serier. Puss!

I guess this is progress

  
Det slog mig precis att det här är första veckan på fyra månader som jag inte har gråtit. Igår var det exakt fyra månader sedan det tog slut och med små steg så går det framåt. Man märker inte förbättringen över en natt men plötsligt så vaknar man upp efter fyra månader och kommer på att man mår lite bättre.
 
Nu ska jag se sista avsnittet av fina serien Någon som du på SVT. Den känns lite som SKAM men är på danska.

Thinking out loud

 
Igår vaknade jag tidigt och kände mig utvilad. Jag åt frukost, bytte om till träningskläder och gick ut och sprang 6 km. Det var 27 grader ute så jag hade med mig en vattenflaska som jag sprang med i handen. Sedan åkte jag till mina föräldrar och solade och åt middag.
 
Idag har jag varit ute och promenerat 5,8 km på Kungsholmen med podcasts i hörlurarna. Jag har försökt ta vara på det fina vädret den här helgen. Nu ska jag duscha och göra mig i ordning för att möta upp några tjejkompisar för middag i Mall of Scandinavia. Jag ska träffa Tanja som gifter sig om 2 veckor och Natta och Jennifer som också ska vara brudtärnor. Så det stora samtalsämnet kommer såklart vara bröllopet!