But nothing heals the past like time

Idag sågs vi och åt lunch på restaurangen Piren vid Hornsbergs Strand. Det är sex veckor sedan vi träffades senast, när vi överlämnade lägenheten till nya ägaren. Det var trevligt att ses idag och vi pratade om allt möjligt.
 
Vi har sagt att vi ska vara vänner men jag behövde de här veckorna för mig själv. Nu känner jag att det har vänt och att jag kan blicka framåt.
 
(null)
 
(null)

Bröllop 2018/07/28

I lördags gifte sig Tanja med sin Eyub och wow vilket bröllop det var! Vigseln var i Salems kyrka, söder om stan, och middagen och festen var i Flottsbro Värdshus. Det var strålande sol och jag var en av fem brudtärnor, så vi gick in före Tanja i kyrkan och stod längst fram. Det var galet varmt i kyrkan och väldigt känslosamt, så det var inte många som kunde hålla tårarna tillbaka. Tanja var vacker som en dröm!
 
I Flottsbro skålade vi i bubbel och en trubadur spelade hela kvällen innan han växlade över till partymusik och det blev dans. Jag sov över hos mina föräldrar och eftersom festen inte var allt för långt ifrån deras hus så kom de och hämtade mig vid tre på natten <3
 
Igår var jag väldigt trött, men det betyder bara att det var en otroligt lyckad dag!
 
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Några bilder är lånade av andra gäster från instagram.

The present moment is the place to be

I onsdags var jag på Creative Headz och färgade utväxten och igår på landstället klippte världens bästa Marielle mitt hår och satte i nya extensions för att fylla ut lite.

Jag var sugen på en rejäl förändring så hon klippte av 20 cm. Jag älskade att ha det längre och kommer sakna det, men håret växer alltid ut igen.

Jag tänkte vänta till efter bröllopet men jag var så trött på det långa eftersom jag har tappat så mycket hår senaste tiden. Nu känns det så fräscht!

(null)

(null)