It's only a lie if you get caught

 
I fredags gjorde jag och Björn fredagsfavoriten: tacos. Enkelt och så gott!
I lördags var jag på Tupperware party hos mamma tillsammans med vänner och familj. Jag gjorde en beställning så det ska bli spännande att få hem grejerna senare.
 
Igår var Björns syster och man och deras lilla Selma hemma hos oss och fikade.
Vi avslutade söndagen med att se klart andra säsongen av Younger som går på TV4 Play.
Det blev en lugn helg för att ladda batterierna vilket var väldigt skönt.

Balans i livet

Igår var jag sååå sugen på cheesecake och jag försökte göra en "nyttig" variant med Philadelphia light, yoghurt, stevia och digestiv med blåbär på toppen. Inte lika gott som den vanliga med grädde och socker men ändå helt ok.

Idag bjöds det på semlor på jobbet, så gott! Men det gäller att ha balans i livet så på lunchen var jag och en kollega på Bootylicious på SATS Regeringsgatan. Jag trodde inte att jag skulle gilla lunchträning men jag har ändrat mig. Det är skönt med en paus från skrivbordet mitt på dagen och härligt att ha träningen klar när man går hem från jobbet!

(null)

(null)

Weekend

Min helg började redan i torsdags med middag på Mondo Tapas tillsammans med Natta, Paulina, Marielle och lilla Frans. Supermysigt och gott och vi hade massor att prata om!

I fredags firade vi en tjej på jobbet som har fyllt 25 med tårta på kontoret och på kvällen åkte jag och Björn till Skarpnäck för att äta middag med hans vänner. Vi kom i säng ganska sent på fredagen så i lördags blev det en väldigt lugn dag.

Igår var jag, Björn, min bror och hans tjej och bowlade i Vasastan. Vi gav dem det i julklapp. Kul att ge något man kan göra tillsammans! Jag är absolut inget proffs på bowling men vann båda rundorna :)

Jag avslutade helgen med middag hos mina föräldrar <3