Lunchträning & nya Nike

 
 
Igår körde jag och chefen från jobbet 30 minuters ABSolution på SATS Regeringsgatan på lunchen. Så skönt att ha träningen klar när man går hem från kontoret på eftermiddagen! Perfekt med en paus från skrivbordet en stund mitt på dagen också.
 
Förra veckan var jag och hämtade ut de här fina skorna från Nike. Jag köpte dem på Stadiums rea och de är anpassade för pronerande steg, vilket jag har. Det är bland de skönaste skorna jag äger. Nu har snön kommit till Stockholm men så fort det blir vår ska jag promenera till jobbet i dessa :)

Caroline Svedbom

Jag tror att jag har missat att visa er mina nya örhängen från Caroline Svedbom! Jag fick ett par fantastiskt fina i modellen Dione av min kille i födelsedagspresent i november, men jag var lite osäker på om färgen (gammelrosa) var helt rätt. Så vi tog en tur till Mood-gallerian och jag kikade på alla möjliga färger. Alla var så fina! Jag fastnade för den gula färgen, men den fanns inte i modellen Dione, så jag fick specialbeställa dem. Vilket känns extra kul för det betyder att alla inte har exakt likadana.
 
Jag hade dem på mig både på julen och nyår. De är helt magiska och jag gillar verkligen gult. Det passar till det mesta och är en färg som man blir glad av!
 
 
 

Lunchträning & bubbel

Hej finisar! Jag sitter hos frisören vid Medborgarplatsen. Jag går hos Creative Headz och frisören jag har bytte salong inom samma kedja. Tidigare var jag på Drottningagatan men nu blev det Götgatan. Hittar man en bra frisör så är det bara att "flytta med" och ta sig till Söder!

I onsdags var jag på Core efter jobbet och i torsdags testade jag lunchträning för första gången! Jag har alltid trott att det ska vara stressigt och jobbigt, men jag och tjejerna i mitt team bokade 30 min Bootylicious. Perfekt att vara klar med träningen när man sedan går hem från jobbet!

Igår startade helgen väldigt bra med bubbel på kontoret eftersom försäljningen varit bra i veckan. Härlig start på året också med en sådan vecka!

(null)