Bästa bidragen i Mello

I torsdags körde jag veckans tredje träningspass på lunchen. Så skönt att ha träningen klar i veckan och sedan kunna njuta med gott samvete hela helgen.
 
Den här helgen har jag ätit gott, promenerat i det fina men kalla vintervädret och sett på Melodifestivalen. Jag tycker tyvärr att kvalitén på årets produktion har varit lägre än tidigare år. Men det fanns ändå några guldkorn bland bidragen. Här är mina favoriter:
 
 
 
 
 
Dotter gick inte vidare men det här var enligt mig bästa låten!

För mycket av det goda

(null)

Helgen var superlugn och bjöd på lite för mycket av det goda i form av snacks. I fredags upptäckte jag en ny favorit som jag inte kan sluta tänka på: OLW’s Smash. Salt, sött och krispigt. Tips! Jag har inte ätit godis sedan nyår och det är väl egentligen godis, men samtidigt en form av snacks, hehe...

Som kontrast till helgens frosseri så har jag lunchtränat både igår och idag. Igår blev det Core och idag ABSolution. Jag har även promenerat hem från jobbet båda dagarna. Bra start på veckan i alla fall! När godissuget kom smygandes igårkväll mixade jag ihop en smoothie på lättmjölk, spenat, fryst mango och banan. Så gott!

Alla hjärtans dag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hoppas ni hade en fin alla hjärtans dag igår! Jag och Björn möttes upp hemma efter jobbet. Vi hade köpt rosor till varandra som vi satte ihop till en stor bukett.

Sedan promenerade vi till restaurangen Spisa hos Helena på Scheelegatan som vi hade hört gott om innan. Det var en riktigt trevlig kvarterskrog med god mat och mysig atmosfär. Vi beställde in champagne, jag åt hummersoppa till förrätt och moule frites till varmrätt.

Tyvärr fick jag ont i magen efter soppan (men jag tror inte maten var dålig) och fick inte i mig så mycket mer efter det. Nästa gång vi går dit räcker det nog med en varmrätt för mig, för jag går gärna dit igen. Perfekt med gångavstånd hem också :)