Be kind to yourself

De senaste två veckorna har varit riktigt tuffa. Min PMS har nått nya höjder och humörsvängningarna har varit värre än vanligt. Jag har inte känt igen mig själv.
 
Jag har heller inte tränat de senaste två veckorna, även om jag verkligen hade behövt det. Det blir liksom en ond cirkel eftersom jag inte känner för att träna när jag egentligen behöver det som mest. Men i söndags tog jag mig med tunga steg iväg till SATS Zenit och körde 45 minuter på crosstrainern innan jag hade släkten över på kalas.
  
Och igår så kom mensen - hurra! Och idag träffade jag en gynekolog för att prata om min PMS. Hon skrev ut ett p-piller som ska ta bort/minska mensen - och då även PMS:en. Jag har ätit p-piller de senaste sex åren och har inte testat någon annan sort än Neovletta 28. Jag har inte märkt av några biverkningar av dem och gillar att jag haft koll på exakt när mensen kommer och kunnat planera mitt liv runt det. Men den sorten jag fick nu, Yaz, ska istället ge mig mens 3-4 gånger per år. Men jag vet inte när den kommer. Det känner jag mig lite stressad över, haha. Men förhoppningsvis fungerar det bra. Jag ska testa i 3 månader och sedan göra ett återbesök hos gynekologen för utvärdering. Håll tummarna att det här blir bra!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback