Bohemian Rhapsody

 
Igår åkte hela familjen Ajax ut till Heron City och såg Bohemian Rhapsody på bio. Wow vilken bra film det var! Jag har hört Queens musik och känner till Freddie Mercury - men det var intressant att få veta mer om honom, bandet och hela deras historia. Den här filmen är lika sevärd som A Star Is Born och jag hoppas båda får Oscarsnomineringar!
 
Idag var vi hemma hos Natta och Henke eftersom Henke fyller 33 år och deras son Oliver fyller 2 år - på samma dag! Mysigt att träffa nära och kära och äta en massa godsaker.
 
Från att jag kom hem efter kalaset har jag handlat, gjort matlådor, tvättat och slagit in julklappar. Jag har haft tv:n på i bakgrunden och laddat inför en ny vecka. Bara två veckor kvar på jobbet innan julen! Det kommer gå superfort och jag ska försöka få in ett gäng träningspass så att man kan njuta ordentligt under julen sen.

I want you to ruin my life

 
Igår tog jag det superlugnt. Städade hemma och såg finalen av Idol. Jag hejade på Kadiatou men Sebastian är också väldigt bra. Men Zara Larsson som gästade programmet - wow vilken superstar hon är!
 
Idag trotsade jag regnet och promenerade bort till Odenplan för en timme Bodycombat. Mitt favoritpass! Nu är jag på väg hem för att duscha och sen ska jag på bio med familjen i eftermiddag.
 
Hoppas ni har en härlig helg!

Be kind to yourself

De senaste två veckorna har varit riktigt tuffa. Min PMS har nått nya höjder och humörsvängningarna har varit värre än vanligt. Jag har inte känt igen mig själv.
 
Jag har heller inte tränat de senaste två veckorna, även om jag verkligen hade behövt det. Det blir liksom en ond cirkel eftersom jag inte känner för att träna när jag egentligen behöver det som mest. Men i söndags tog jag mig med tunga steg iväg till SATS Zenit och körde 45 minuter på crosstrainern innan jag hade släkten över på kalas.
  
Och igår så kom mensen - hurra! Och idag träffade jag en gynekolog för att prata om min PMS. Hon skrev ut ett p-piller som ska ta bort/minska mensen - och då även PMS:en. Jag har ätit p-piller de senaste sex åren och har inte testat någon annan sort än Neovletta 28. Jag har inte märkt av några biverkningar av dem och gillar att jag haft koll på exakt när mensen kommer och kunnat planera mitt liv runt det. Men den sorten jag fick nu, Yaz, ska istället ge mig mens 3-4 gånger per år. Men jag vet inte när den kommer. Det känner jag mig lite stressad över, haha. Men förhoppningsvis fungerar det bra. Jag ska testa i 3 månader och sedan göra ett återbesök hos gynekologen för utvärdering. Håll tummarna att det här blir bra!