Äntligen ett nytt år

(null)
 
På nyårsafton för ett år sedan hade jag och min dåvarande pojkvän bjudit över hans bästa vän och flickvän på middag i vår gemensamma lägenhet på Fridhemsplan.
 
Det känns som en evighet sedan.
 
Det är ingen hemlighet att 2018 har varit mitt livs sämsta år. Men det har självklart inte varit 365 dåliga dagar. Jag berättar mer om alla turer det här året bjudit på i en årsresumé lite senare. Nu är jag så fruktansvärt redo för ett nytt år. Även om jag kliver in i 2019 utan att egentligen veta någonting om vad som väntar.
 
Ikväll ska jag äta middag med tre av mina bästa vänner, deras killar och barn. Jag är enda singeln i gänget men jag kommer vara omgiven av människor som får mig att må bra.
 
Vad jag gör på nyårsafton om ett år står skrivet i stjärnorna.
 
Allt är möjligt.
 
Gott nytt år darlings!

New Year's Preparation

(null)
 
Igår såg jag och föräldrarna Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Riktigt bra film som vunnit flera Oscars.
 
Idag har jag fixat inför nyår och veckan som kommer, eftersom jag jobbar onsdag och torsdag. Jag har tagit ledigt på fredag men behöver alltid jobba i början av en ny månad.
 
Jag har bland annat hunnit med att tvätta, handla, fixa med brun utan sol och målat naglarna.
 
Det här året har inte varit mitt bästa och jag ser verkligen fram emot att fira in 2019 imorgon!

Work & workouts

(null)

Efter några dagar med julfirande och ännu fler filmer (Oceans 8, The Matrix och Mordet på Orientexpressen) så kom jag hem till stan i onsdags.

Torsdag och fredag har jag jobbat hemifrån och tränat Bodypump och Bodycombat.

Idag körde jag Bodycombat igen (min favorit!) och svetten rann så att det sved i ögonen. Ni ser ju själva, sminket är helt borta från pannan. 

Efter träningen fixade jag lite hemma innan jag tog tåget till Huddinge för att hänga med mamma och pappa. Nu blir det middag och film!