Midnattsloppet

Ikväll ska jag springa Midnattsloppet! Jag har aldrig varit en person som gillar att springa, men så blev jag tillsammans med Björn som till och med sprang Marathon, så då kom det liksom naturligt ändå. Vi sprang Midnattsloppet tillsammans 2015 och 2016. Båda åren sprang jag på exakt samma tid, haha. 1 timme och 7 minuter.
 
I år springer jag själv (min kollega är i en annan startgrupp), men jag tror att det är bra. Då kan jag springa i mitt eget tempo och pusha mig själv. De tidigare gångerna var mitt mål att jogga hela vägen, men jag hade ingen tid att gå efter. Det är de enda gångerna jag sprungit en mil så jag var nöjd med min insats. Men i år är det tredje gången gillt och mitt mål är såklart att få en bättre tid!
 
 
Såhär glad var jag innan loppet 2016!

Budgivning & New Girl

Igår var jag på förhandsvisning av en lägenhet på Kunsgholmen. Den var superfin och det blev budgivning på en gång. Jag var med och budade men förlorade den på eftermiddagen idag. Jag blev kär, men det kommer fler. Det är inte så många lägenheter ute ännu och det borde komma igång ordentligt nu i slutet av augusti.
 
Ikväll har jag sett klart serien New Girl. Den är helt fantastisk och jag har dragit ut på de sista avsnitten och istället börjat se andra serier för att det inte ska kännas lika sorgligt att den är slut. Men så googlade jag och såg att det kommer en till sista säsong med nya avsnitt! Hurra! Först tyckte jag att huvudpersonen Jess var märklig men efter några avsnitt började jag gilla henne och kunde relatera till rätt mycket ändå <3
 
 
 

Att köpa lägenhet

Jag har fixat lånelöfte och börjat gå på visningar och det är lätt att ryckas med och flytta in i huvudet. Men samtidigt så är det många frågor som snurrar.
 
Jag är uppvuxen i Fullersta i Huddinge men de senaste 9 åren har Kungsholmen varit mitt hem. Jag har alltid drömt om att bo i stan så just nu lever jag min dröm.
 
Mina föräldrars lägenhet, som jag först flyttade hemifrån till och nu lånar igen, är 34 kvm. Lägenheten jag och Björn köpte var 35 kvm. Så hur jag än vrider och vänder på det så måste jag nu "byta ner mig".
 
Hur många kvadrat behöver jag för att få plats?
Behöver jag balkong? Hur mycket använder man den egentligen?
 
Min bror bor på 19,5 kvm intill Norr Mälarstrand. Det är litet, men hans lägenhet är bra planerad. Det viktigaste på min lista är läget. Jag vill gärna bo centralt, och då kan jag istället bo mindre. Jag älskar att kunna gå till jobbet, det känns lyxigt för mig. Och upptäcker jag att jag inte har råd att bo i rätt område med balkong så är det balkongen som ryker från önskelistan.
 
Men jag känner mig själv. När jag kommer in i en fin lägenhet så kommer jag tänka "här vill jag bo! Jag kan äta nudlar resten av livet bara jag får göra det här". Sedan handlar det väl även om tur och tajming när man väl börjar buda. Så håll tummarna! <3
 
(null)