They say I'm caught up in a dream

Om en månad flyttar jag till Kungsbro Strand! Jag kan inte förstå att det är sant. Jag känner redan nu att jag kommer trivas så himla bra där. Jag kommer ha vatten precis utanför porten och 10 minuters promenad till jobbet på Drottninggatan, det känns nästan lite för bra för att vara sant. Men det är ju också det jag älskar med Kungsholmen, att det ligger centralt (i alla fall vissa delar) och är omgivet av vatten.
 
Bilderna nedan är lånade av Fastighetsmäklarna. Här ska jag alltså bo! Drömmen!!
 
 
 
 
 

Jag har köpt lägenhet!!!

(null)
 
I söndags var jag på visning av en lägenhet med balkong och sjöutsikt (dröm!) på Kungsholmen och efter det har jag inte kunnat tänka på något annat. Jag har budat och kallsvettats i tre dagar. Vi var ett gäng som budade men jag la både första och sista budet och idag på lunchen skrev vi kontrakt! Så nu har jag köpt en egen lägenhet!!!
 
Den är 22,5 kvm och har en stor balkong med utsikt över vattnet och båtarna på bilden (det är i ett av husen till vänster). Jag kommer alltså bo kvar på Kungsholmen som jag älskar och ha 5 minuters promenad till City. Jag kan inte tänka mig ett bättre läge! Jag kommer kunna gå utanför porten och springa och promenera längs med vattnet utan att behöva ta mig någonstans.
 
Det känns som att jag drömmer, men jag behöver inte vänta länge på att det ska bli verklighet, tillträdet är redan om en månad. Åh, jag är så taggad på att flytta in och starta mitt nya liv där!

Champagne & middag

(null)

(null)

Ikväll åt jag och Jenny middag hos Marielle och Andreas i Älvsjö. Vi var fyra vuxna och fyra barn, så det var väldigt livat, haha. Men också väldigt mysigt! Marielle och Andreas har förlovat sig i sommar så jag hade med mig champagne så att vi kunde fira! <3

Jag var ute och sprang 4 km tidigare idag men Norr Mälarstrand var avstängt på grund av nazisterna, så jag gick över till Kungsholms strand och sprang. Älskar att det är vatten på båda sidorna av Kungsholmen! Men jag kände mig trött i smalbenen, antagligen på grund av Midnattsloppet, så det blev en kort runda idag.

Nu är jag på väg hem för att sova. Sweet dreams!