Tack!

Jag har fått så många fina kommentarer av er som läser här och det värmer verkligen i hjärtat. Tack! Ni är guld <3
 
Flera har skrivit att det kommer bli bra och att jag redan vet om det själv. Och ja, just nu känns det inge vidare och det är många tankar som snurrar. Men jag är i grunden en positiv person som älskar livet - och jag vet att det mesta löser sig.
 
"Jag är så imponerad av dig. Följt dig i många många år. Du kastar dig ut i ovisshet, flyttar o byter jobb för att utvecklas. Samtidigt har du styrkan att visa dig sårbar, delar med dig när uppsatser och relationer inte blir som det var tänkt. Men i mörka stunder tillägger du alltid att saker löser sig. Det är en beundransvärd egenskap, våga visa sig sårad, visa livet i både med och motgång men också att alltid försöka se att det kommer bli bättre! Önskar dig all lycka!"
 
"Sandra, du får ej glömma hur grym du är! Stort hjärta och gillar livet, du förtjänar någon minst lika fantastisk!!!!!"
 
"HEJ här är en såndär bloggläsare som följt och älskat din blogg i tiotusen år men som är världssämst på att kommentera (fun fact: jag stod i kassan och hjälpte dig i en butik i sthlm kanske... 2012? och blev helt starstruck, SÅ länge har jag följt ditt liv och varje gång jag klickat in mig här känt mig hemma och trygg. tycker du har en så himla vettig syn på livet!!). men nu måste jag kommentera för USCH vad tråkigt det här var att läsa om :( hoppas du och pappi får en fin helg ändå och här kommer 100 000 kilo virtuell kärlek/pepp!!"
 
Såhär såg jag ut i lördags - i en ny klänning. Små saker som får det att kännas lite bättre.
(null)
 
(null)
 
(null)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback