En dag i taget

Jag vaknar flera gånger varje natt och har gått ner över 4 kg på några veckor. Jag är inte på topp just nu. Men idag var jag tillbaka på kontoret igen efter påsken och det kändes skönt att ha något att göra. Att vara borta från jobbet mitt i den här röran har inte varit ett alternativ för mig (förutom resan till Berlin som var bokad och betald sedan innan). Allt känns lite lättare, i alla fall för mig, om jag sysselsätter mig.
 
Vi sågs igår och jag frågade om vi fortfarande ska sälja lägenheten, om det är vad han vill. Och han svarade ja. Jag hoppades ändå in i det sista och det gör så ont att det är slut. Jag kan fortfarande inte förstå. Det här är det sorgligaste jag har varit med om.
 
Det enda positiva jag kan tänka på just nu är att de bästa årstiderna står runt hörnet, våren och sommaren. Jag är glad att jag inte blev dumpad i typ oktober och behövde överleva en lång och mörk vinter mitt i allt.
 
Kommentarer
Sophia | 2018-04-03, 21:07:26

Usch vad jobbigt Sandra, kram!

Svar: Kram!
Sandra Ajax

Lollo | 2018-04-04, 21:52:45

Vad jobbigt när man inte är överens om att bryta upp! Många kramar till dig! Jag har följt dig länge på din blogg. Hoppas att du kommer må bättre snart.
Kram

Svar: Tack snälla Lollo! Kramar!
Sandra Ajax


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback