Håll ut

 
Just nu lever jag för ljuset och våren. Jag promenerade till ett möte imorse med solen i ögonen och en podcast i öronen. Jag har lyssnat mig igenom alla avsnitt av fantastiska "PMS-podden" och nu är jag istället inne på "Forni & Hamilton". De pratar mycket om kärlek och Michaela Forni sa något väldigt fint i avsnittet "Döende kärlek". Hon önskade att hon hade kunnat säga såhär till sig själv när hon var hjärtekrossad (jag vet inte hur långt ett citat egentligen får vara, men det här var så himla fint!):
 
"Håll ut. Han står där borta. Han sitter på samma restaurang som du just nu några bord bort med sina kompisar. Och en dag kommer ni mötas. Du brukar stå och dricka shots i baren med hans kusin. Han går på samma gator. Han jobbar fem minuter ifrån dig. Han finns där. Håll ut.
 
Men det vet du ju inte just då.
 
Vänta in honom. Han kommer. Bara så att du vet, men det vet ju inte jag då. Och det är det som är så himla jobbigt. Att man tror att den riktiga kärleken är den man håller på att komma över. Men man förstår inte att den riktiga kärleken inte har börjat än. För du har inte mött den."
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback