"Exklusiv tvåa med balkong & toppläge på Kungsholmen!"

 
 
 
Bilderna blev verkligen superfina! De är lånade av Mäklarhuset. På deras sajt kan ni även se lägenheten i VR och "titta er runt" som att ni vore här. Riktigt coolt!

Det är en 2:a, sekelskifte, helt nyrenoverad med balkong på Kungsholmen. Precis intill Fridhemsplan och Kungsholms strand. Det finns gym i huset och en jättefin gård med eldstad och infravärme.

Det var 8000 personer som intresseanmälde sig för lägenheterna i föreningen (alla är helt nyrenoverade) för två år sedan och vi hade tur som fick köpa en! Vi köpte den på ritning och har bott här i 1,5 år.
 
Om ni går in på Hemnet så finns det många fler bilder och en längre beskrivning: klicka här.

Maybe it might be time for a better day

 
Även om jag inte drack någon alkohol igår så känner jag mig bakis idag. Jag sov så dåligt i natt. De senaste dagarna har jag inte tagit någon sömntablett eftersom jag istället tagit starka värktabletter mot mensvärk, och de blir jag trött av, så jag tänkte att det räcker. Men igår hade jag riktigt svårt att somna och imorse vaknade jag helt svettig. Idag har jag inte varit på topp och arbetsdagen kan ha varit den längsta på länge.

Vi har fått bilderna på vår lägenhet av mäklaren och de är så fina! Vilket är kul, men samtidigt känns det sorgligt och konstigt alltihop. Jag vill ju inte sälja, men jag hoppas såklart att det blir en bra försäljning. Jag lägger upp bilder och länk när den är ute på Hemnet!

Pinchos

(null)

Efter jobbet mötte jag upp Natta, Jennifer och Tanja på Pinchos här på Kungsholmen. Jag har aldrig varit där tidigare, men det var trevligt. De bjöd på popcorn när vi kom in och serverade tapas i cirkus-miljö. Vi drack alkoholfria godisdrinkar och uppdaterade varandra om vad som är på gång i allas liv <3