Våfflor & Bellini

 

Igår blev det våfflor till lunch hemma hos Marielle tillsammans med Natta och deras små killar. Jag tog med mig Bellini som är min favoritdrink (prosecco + persikojuice). Mysig lördag!

 
På kvällen gjorde jag och Björn tacos och såg senaste avsnittet av Idol.
 
Nu har jag kommit hem från Piloxing i Stadshagen. Veckans tredje träningspass. Heja mig! Och hur fantastiskt är det inte att det är sol och 18 grader ute!

Let me show you my true colors

 
 
 
 

Jag har testat inpackningen "Pink Pop" från Maria Nila ibland när jag känt för att pigga upp håret med lite rosa färg. Och för en vecka sedan fick jag hem en Glossybox fylld med hårgodis från Maria Nila och testade då "Vivid Violet". Först blev det lila men efter en tvätt var håret blått och det kändes nästan som att det skiftade i metallic. Lite kul men efter 4 tvättar hade färgen fortfarande inte försvunnit. Det fastnade som vanligt bara i luggen där håret är som mest poröst. Jag hade gärna fått hela håret i en härlig pastellfärg, men det verkar svårt.

 
Igår hade jag tid hos Creative Headz och min fantastiska frisör trollade bort utväxten och det blåa som var kvar medan jag inledde helgen med ett glas cava.

Good morning sunshine

 

Solskenet över Stockholm just precis nu - magiskt! Jag promenerar till jobbet med podcast i öronen och njuter av solstrålarna.

 
På jobbet är det full rulle eftersom vi byter annonssystem och ska packa ihop hela kontoret till nästa fredag då vi flyttar. Mycket att göra men väldigt roligt!