Hösthelg

I fredags startade jag helgen med Core och i söndags blev det Bodypump. Min kille var hos sin farmor i Gävle i helgen så jag passade på att fixa nytt löshår hos min bästis i lördags. På kvällen åt jag middag med hela familjen hemma hos föräldrarna i Huddinge.
 
Det blev en lugn helg vilket var skönt. Jag har varit så fruktansvärt trött senaste tiden och imorse var himlen mörkare än någonsin. Inte konstigt att man inte kommer upp ur sängen. Alla nyhetssajter skrev till och med att det var ovanligt mörkt över Stockholm just imorse.
 
 
 
 

Bodyflight

Igår var jag, min brorsa, våra två kusiner och allas respektive på bodyflight! Det var så kul! Vi fick det av min moster och hennes man i julklapp. Man var inne i en vindtunnel med en instruktör och fick känna på att flyga. Inte lika läskigt som att hoppa fallskärm, men det gav mycket pirr i magen och många skratt! Det var riktigt kul att vara ett större gäng så att man kunde sitta på bänken utanför och se alla flyga :)
 
Såhär snygg var jag, haha:
 
 
 
 

Ladda batterierna

 

Bilden är från en tidig morgon förra helgen. Den här helgen bjöd inte på lika bra väder, men jag har passat på att ladda batterierna efter en intensiv vecka. I lördags var jag på Bodycombat på Stureplan (instruktören är grym och gör det värt att ta sig runt stan för att gå på passet!) och igår var jag på Piloxing i Stadshagen.

 
Igår var jag och min kille även hemma hos hans syster och träffade deras nyfödda lilla Selma. Så himla söt! Vi fikade och höll i bebisen innan det var dags att åka hem och laga middag.