I'm in love with a fairytale

 
På lördag ska jag och Björn på halloweenfest hos min brorsa och hans tjej! Jag tycker det är såå kul med maskerader men det är svårt att komma på något bra att klä ut sig till när man får vara vad man vill. I år ska jag vara fe! Jag har köpt en rosa peruk och vingar och tänker ha en rosa klänning till och kanske blommor i håret. Det kan hända att det kommer se helt galet ut, haha :)

The real world passing by

 
 
 
 
 
 Hej! Förra veckan var fullspäckad med event, kickoff, dop och middag...
 
I onsdags var vi ett gäng från jobbet som gick på IAB Sweden Programmatic Event på Oscarsteatern med föreläsningar och mingel efteråt tillsammans med andra som jobbar med digitala medier.
 
I torsdags startade dagen med ett frukostmöte på Riche innan det blev några timmar med jobb på kontoret. Efter lunch hade vi på MatchAds kickoff! Vi åkte ut till Bosön på Lidingö för att träna med Anna Sunneborn som sedan även föreläste för oss. Så kul! Träningen var tuff och jag fick inte lite träningsvärk, haha. Anna började tävla i friidrott när hon var 35 år och har vunnit både SM och VM. Så inspirerande! Hon lärde sig allas namn innan träningspasset och gav oss feedback under tiden. Jag fick höra att jag har en del att jobba på... Så det är bara att fortsätta med träningen!

På kvällen åt hela gänget middag på Bardot som var fantastiskt mysigt och maten var riktigt god!
 
I helgen var jag och min kille på dop för lilla Alice, vi firade min pappa som fyllde år, jag var på ett pass med Piloxing och så satte vi upp en ny lampa i sovrummet. Visar bild senare! Skönt att vi fick en extra timme på dygnet igår :)

2 månaders träning

 
Förra veckan hade jag hållt igång träningen i 2 månader! Samtidigt var förra veckan min sämsta vecka hittills med endast 1 träningspass - men övriga veckor har det blivit 2-3 pass per vecka. Förra veckan beskrivs bra i bilden ovan. Det blev mycket tacos och lite träning. Ibland måste man lyssna på kroppen, haha :)
 
Sedan jag började träna ordentligt för 2 månader sedan har jag kört 21 träningspass och tappat 1,3 kg. Jag har försökt äta nyttigare och har ätit godis en gång sedan 7 augusti. Det var i söndags, när jag egentligen skulle gå på veckans andra träningspass, men istället kollade jag serier och åt godis.
 
Ibland orkar man helt enkelt inte. Men jag ska fortsätta i samma tempo och ännu har jag inte blivit förkyld, som många andra. Kanske är det tack vare träningen! Vågen visar små, små framsteg men den visar såklart inte hela sanningen heller om hur man mår och vad som händer i kroppen.