Reklam / Eriksberg

 
 
Nästa vecka ska jag, min kille, hans två kollegor och deras tjejer/killar äta middag på Svartklubben. Det är en restaurang på Söder där man äter i totalt mörker. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte varit speciellt taggad på idén eftersom jag gillar att se maten och människorna jag äter med. Men så såg jag videon här ovan och ändrade helt uppfattning. Nu blev jag istället nyfiken! Det var väldigt intressant att få höra historien bakom konceptet innan jag ska dit.
 
När jag bodde i Berlin sommaren 2012 så kom Marielle och Jenny och hälsade på mig över en helg. De hade läst om en restaurang där man åt maten i totalt mörker och vi försökte boka ett bord men det blev inget. Sedan dess har jag inte tänkt mer på det men nu får jag alltså testa.
 
Oavsett vad jag tycker om det efteråt så är det en unik upplevelse och det ska bli spännande att se hur ens sinnen reagerar när man inte längre ser något.
 
I detta inlägg förekommer reklam från Eriksberg.

Köpenhamn

I måndags flög jag och chefen till Köpenhamn för möten och seminarier. Vi kom tillbaka till kontoret på eftermiddagen idag och det har varit två roliga och fullspäckade dagar. Oturligt nog var mina två närmaste kollegor sjuka måndag och tisdag, så det blev mycket mer jobb än vad jag hade tänkt mig. Men som tur är kan man jobba med digital marknadsföring var som helst ifrån, bara man har dator och internet :)

Borta bra men hemma bäst. Nu ska det bli så skönt att sova i sin egen säng, bredvid min favorit!

(null)

(null)

(null)

(null)

Födelsedagshelg

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår fyllde jag 28 och vilken fantastisk födelsedagshelg jag har haft! Vid frukosten igår fick jag presenter av Björn: en snökula och örhängen från Caroline Svedbom. Såå fina! Jag vet inte om jag vill byta till en annan färg, men älskar örhängena.

På kvällen kom Marielle, Jenny och Tanja hit på middag och Marielle hade med sig sin minsting Frans. Vi drack bubbel med glitter i och åt tacos. Tjejerna hade gissat innan att det säkert skulle bli tacos, haha. Jag och matlagning...

Idag kom min familj, mormor, farmor och farfar hit på fika. Alla hade inte sett lägenheten så det var kul att få visa den. Idag är det 1 år sedan vi flyttade in! Helt galet, men det har varit många turer med bygg och besiktningar under resans gång.

Jag har haft en toppenhelg och fått så fina presenter! Bland annat prydnadssaker, blommor, mjölkskummare från Nespresso, hudvård från Rituals, mysiga plädar, kaffekoppar och örhängen från Lily & Rose <3