I was walking down the street the other day

I söndags gick jag och Björn på stan innan vi gick hem och planterade blommor i våra blomlådor. Precis när vi hade tagit ut blommor, lådor och jord utomhus så började det regna. Så det var bara att plantera i regnet, haha. Ni får se bilder på balkongen så snart det är finare (och mer fotovänligt) väder!
 
I måndags joggade jag 4,5 km längs med Kungsholms strand och igår var vi några från jobbet som körde aw på Urban Deli's tak på Sveavägen. De har en del av taket som är inomhus men jag kan tänka mig att det är magiskt där uppe när det är bra väder och man kan vara utomhus och se ut över hela Stockholm!
 
 

Sommarlördag

Jag och Björn sov ut imorse och sprang sedan 5 km i det fantastiska vädret. Han skulle möta upp en vän på en uteservering på eftermiddagen och jag skulle gå på tjejmiddag, men den blev inställd, så jag åkte hem till föräldrarna tillsammans med brorsan och hans tjej. Vi åt lax och drack rosé på deras altan i 27-gradig värme, helt fantastisk!
 
Nu sitter jag på balkongen och äter upp det sista av den sockerfria glassen som fanns kvar i frysen. Jag fick med mig några kvistar syrener från föräldrarna som står på balkongbordet, så fint! Imorgon ska vi fixa blommor till balkongen :)
 
 

3 år

 Igår firade jag och Björn 3 år tillsammans! Det har gått så galet fort, tänk att det var tre år sedan vi sågs för första gången. Igår var det även ett halvår sedan vi flyttade in i vår gemensamma lägenhet och blev sambos på riktigt!

Det var verkligen perfekt att vår dag inträffade på en röd och ledig dag, dessutom med fint väder! Vi hade bokat bord på Hallwylska palatsets innergård som var supermysig! Vi skålade i champagne och jag åt burgare och Björn valde en kötträtt. Det fanns bara fem varmrätter på menyn vilket var ganska skönt, jag har ofta beslutsångest annars eftersom det mesta låter gott. Sedan beställde vi varsitt glas öl och rosé och njöt av den fina omgivningen. Vackra husväggar, blommor, träd, en stor fontän och segel i taket som gjorde att det kändes som vi var både inne och ute på samma gång. När vi gick från restaurangen hade det börjat regna men det märktes inte alls på innergården.
 
Jag hade en väldigt bra kväll med min favorit! <3

 
 
 
 
<3
 
 
 
Här tröttnade jag på att bli fotad, haha.