Livet bjuder på magi

I söndags ringde klockan 06:00 (vilket kändes som 05:00 eftersom vi ställde om klockan) och jag och pojkvännen tog en taxi till Cityterminalen för att ta bussen till Romme Alpin. Sedan har livet bjudit på två dagar med skidåkning, solsken, 17 grader (!!!), gulaschsoppa, vin och nygräddade våfflor - helt magiskt! Vi bor på hotellet här och har ätit deras buffé till middag och druckit prosecco till. Så gott!
 
I lördags sprang jag in på Stadium och köpte en korallfärgad skaljacka för att ha något svalare när det skulle bli så galet varmt. Jag hann även med ett pass ABSolution på SATS vilket kanske var mindre smart eftersom benen varit så tunga i skidbacken då, haha. Men vi har tagit många pauser på våffelstugans terrass i solen, inte helt fel!
 
Vi är kvar till imorgon kväll och idag är det något svalare, 7 grader, men fortfarande soligt!
 
 

Early morning

 
På söndag ska jag och pojkvännen som sagt till Romme för en liten mini-semester. Enligt väderprognosen ser det  ut att bli 16 grader och sol på söndag! Helt galet, haha. Superhärligt såklart men hoppas det finns snö kvar i backarna då?
 
En kollega berättade precis att vi ändrar till sommartid på söndag och vår buss till Romme går 07:00, vilket jag tycker är tidigt, men nu kommer det kännas som 06:00...
 
Jag ska absolut inte klaga, jag ser fram emot att komma iväg, bo på hotell, åka skidor och umgås med min favoritperson. Men jag håller tummarna för att det finns snö och att vi är relativt pigga på söndag morgon! :)

Åre

 
 
 
 
 
 
I onsdags kväll kom vi tillbaka till Stockholm efter två heldagar i Åre med jobbet. Vi körde konferens på förmiddagarna och åkte skidor på eftermiddagarna. Första dagen bjöd på magiskt väder med sol! Jag drack årets första glas rosé mellan åken i backen <3

I måndags kväll lagade vi middag tillsammans i en av stugorna, uppdelade i förrätts-, varmrätts- och efterätts-lag och i tisdags åt vi middag på Werséns källare. Kul att komma iväg med kollegorna och lära känna alla lite bättre!