Energy

Efter en fullspäckad dag på kontoret så väntade ett träningspass på Sats Odenplan. Jag hade bokat 60 minuter "Energy" och jag vet inte när jag svettades så mycket senast. Jag var som en plöt pöl efteråt. Om jag inte bränner fett av det här passet så vet jag inte vad som gör det! Det kändes som att jag var på militärläger, haha, övningarna var så jobbiga! Instruktören började med att välkomna oss till Sats jobbigaste konditionspass ;)


Jag var utan tvekan värd den här goda proteinbaren med smak av Cookies & Cream när jag promenerade hem till Fridhemsplan. Det började regna när jag hade passerat Odenplan men eftersom jag redan var genomblöt var det lika bra att fortsätta promenaden.

Nu väntar sängen, ska bli så skönt. Sov gott!

Pigg & fräsch

 
 

Vi åkte hem till stan igår kväll och vaknade upp pigga och fräscha imorse. Jag kollade kalendern igår och insåg att det är semester om 2 veckor (!) och Grekland om mindre än 3 veckor. Jag känner mig inte redo för beachen ännu och bokade in flera träningspass den här veckan, med start idag. Även om jag har ätit bra senaste tiden så har det inte blivit mycket träning och jag känner mig plufsig.

 

Jag promenerade bort till Odenplan på eftermiddagen för 60 minuters Shape. Galet svettigt och tungt pass men så skönt efteråt!
 
Ikväll har jag och Björn tagit det lugnt hemma, sett Bridesmaids och ätit popcorn. Mysigt!

Midsommar

 
 
 
 
 
 
Hoppas ni haft en härlig midsommarafton!
 
 Jag och Björn var på Vindö med hans föräldrar. Vi åt lunch ute i solen - lyckan i att det var möjligt att sitta ute i klänning och att det var ganska varmt! Vi drack mousserande rosé och gick sedan till midsommarstången och var med på dragkamp. Sedan grillade Björn lamm och grönsaker till middag och hans pappa blandade ihop jättegoda mojitos.
 
Verkligen mysig och härlig midsommar med bättre väder än väntat!