I need a vacation

 

Idag är det 2 veckor tills jag och pojkvännen sitter på ett plan till Kreta, nu har nedräkningen börjat på riktigt!

 

Men det är mycket som ska hinnas med på jobbet innan dess och så ska jag såklart packa. Som om inte det vore nog så ska hela golvet i lägenheten läggas om medan vi är bortresta, vilket betyder att vi även måste packa ihop allt som inte ska med till Grekland. Golvet har inte gått igenom besiktningen och behöver läggas om. Inte helt lätt att köpa nyproducerat... Det har varit en lång resa med många turer. Gissa om man känner sig redo för semester nu!

SKAM

 
 

Ikväll laddade jag och pojkvännen upp med popcorn och såg allra sista avsnittet av SKAM. Det har utan tvekan varit en av de finaste och viktigaste serier jag sett. Serien har tagit upp stora och aktuella ämnen och bjudit på så mycket kärlek <3

Energy

 

Efter en fullspäckad dag på kontoret så väntade ett träningspass på Sats Odenplan. Jag hade bokat 60 minuter "Energy" och jag vet inte när jag svettades så mycket senast. Jag var som en plöt pöl efteråt. Om jag inte bränner fett av det här passet så vet jag inte vad som gör det! Det kändes som att jag var på militärläger, haha, övningarna var så jobbiga! Instruktören började med att välkomna oss till Sats jobbigaste konditionspass ;)

 

Jag var utan tvekan värd den här goda proteinbaren med smak av Cookies & Cream när jag promenerade hem till Fridhemsplan. Det började regna när jag hade passerat Odenplan men eftersom jag redan var genomblöt var det lika bra att fortsätta promenaden.

 
Nu väntar sängen, ska bli så skönt. Sov gott!