3 månaders träning

 
 
 
 
Nu har jag hållit igång träningen i över 3 månader! Jag har kört 2-3 pass i veckan under 16 veckor (förutom 1 vecka med 1 pass). Jag känner mig verkligen glad och stolt över min prestation! Samtidigt som jag känner mig lite deppig över att jag inte känner eller ser några resultat. Det känns som att min kropp strävar efter att ligga på en exakt vikt och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att ta mig därifrån. Jag äter mindre godis och mer sallad, men kroppen reagerar inte. Siffran på vågen är absolut inte det viktigaste, men jeansen sitter lika tajt över midjan som de alltid har gjort.
 
Jag har inte heller fastnat i en viss typ av träning utan jag har verkligen varierat och utmanat mig själv med en massa nya pass hela hösten. Jag kommer såklart fortsätta träna men jag hoppas att det lossnar snart och att jag ser resultat.
 
SATS hade en tävling i november där man skulle gå på 3 utvalda gruppträningspass under 10 dagar för att ha en chans att vinna en plats på deras boot camp. Det räckte att stämpla 1 tävlings-kort men jag hann med 3 st kort och ökade chanserna. Jag ansträngde mig och rimmade på alla mina motiveringar också, haha. Så nu håller jag tummarna! Ett boot camp tror jag skulle vara den perfekta pushen för att orka fortsätta - och förhoppningsvis skulle det också ge resultat!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback