2017

(null)

Här är de nio bilder och minnen som jag fått flest likes på under året. Det beskriver året väldigt bra: kärlek, Åre, Grekland, lägenheten och jobb.

Jag fixar en årsresumé senare, nu ska vi ordna inför årets sista middag. En av Björns närmaste vänner och hans tjej kommer över till oss och firar in det nya året.

Gott nytt år!

Centralbadet, pilates & middag

I torsdags var det kanske årets gråaste dag, så jag och Björn passade på att gå och bada på Centralbadet. Hur mysigt!

Igår testade jag pilates för första gången. Det tar nog några gånger att komma in i det ordentligt men jag gillade att det var fokus på både styrka och lugn.

Efter passet fixade jag ögonfransarna och sedan samlades hela familjen för middag i mina föräldrars lägenhet vid Kungsholmstorg. Samma lägenhet som jag bodde i under 7 år.

Vi skålade i bubbel och pratade om den fantastiska julklappen som jag, min kille, min bror och hans tjej fått av mamma och pappa: vi ska till Grekland tillsammans med dem i september! De åker alltid till ön Symi en vecka i september och nu ska de ta med och visa oss sitt paradis :)

(null)

(null)

(null)

It’s the most wonderful time of the year

(null)

Hej finisar! Hoppas ni haft en härlig jul!

Jag har haft det hur bra som helst. I lördags var vi hemma hos mormor som fyllde år och träffade mammas sida av släkten, och julafton firades hos farmor och farfar i Solna med god mat och fina julklappar.

Jag och min bror bodde hos våra föräldrar i Huddinge i några dagar och tog det lugnt. I tisdags åkte jag hem till Björn igen och igår plockade vi i lägenheten och källaren. På kvällen igår såg vi filmen Dolda tillgångar om tre mörka kvinnor som jobbade på NASA på 60-talet. Så bra! Se den :)