Äntligen måndag

Hej darlings!


Den här måndagen har jag sett fram emot, nu är fler tillbaka på kontoret och det börjar hända grejer. Det var skönt med en mjukstart förra veckan men jag gillar när det är mer aktivitet!

I helgen var vi ett gäng som skulle åkt ut till ett landställe för att grilla, bada och åka vattenskidor - men eftersom det här sommarvädret inte levererar så stannade vi hemma. Men vi var åtta vuxna och tre bebisar som gjorde det bästa av situationen och åt middag hemma hos Marielle och Andreas istället. Supermysigt!

Igår sov jag och Björn ut, tvättade och städade lägenheten. Mina föräldrar kom över med alla blommor som stått hemma hos dem. Vi har några flyttkartonger kvar sedan golvet lades om, men nu känns det som att vi har bra ordning ändå.

Världens bästa

När jag kom hem var Björn hos några vänner men han hade köpt linschips och mat till mig innan jan gick <3 Världens bästa! Tjejerna på jobbet berättade om linschipsen och jag sa till Björn att vi måste testa dem. 40 % mindre fett och så goda!


Jag var stel efter att ha suttit framför datorn hela dagen så jag gick ut och promenerade längs med Kungsholms strand på kvällen. Jag lyssnade igenom Avicii's nya låtar, ett avsnitt av PMS-podden och så ringde farmor. Skön torsdagskväll!

Feel your heartbeat

 
Hej finisar!
 
Jag är inne på fjärde arbetsdagen men känner mig fortfarande som en zombie när klockan ringer på morgonen. Jag är egentligen en morgonmänniska men det är svårt att gå upp när ens kille ligger brevid och har semester.
 
Igår var jag hos läkaren för ultraljud av hjärtat. När jag skulle kolla upp min eventuella astma hos vårdcentralen i våras hörde läkaren att jag har blåsljud på hjärtat, så hon skickade mig vidare till en specialist. Men som tur är såg allt fint ut! Enligt läkaren igår verkar blåsljudet bara höras/uppstå när jag är uppe i varv (det hördes när jag kom in i hans rum, stressad över att hitta och komma i tid, men det hördes inte senare under undersökningen när jag kom ner i varv).