Ny energi

 
Igår hade jag och två tjejer från jobbet bokat Energy på SATS Odenplan. Jag var på det passet innan sommaren och trodde att jag hade hamnat på militärträning, haha. Men så sjukt tufft och svettigt som det var igår kan jag inte minnas att det var sist. Instruktören hälsade alla välkomna till SATS mest brutala pass.

Jag kände mig yr och illamående flera gånger om och när vi var klara efter en timme var jag en liten blöt pöl på golvet. Riktigt bra men jobbig träning! Jag behöver nog glömma hur jobbigt det var innan jag vågar mig på samma pass igen :)

Bröllop - Jennifer & Irvin

I lördags gifte sig en av mina finaste vänner Jennifer med sin Irvin! Alla gäster samlades vid restaurangen Jakthornet på Östermalm och väntade in brudparet som kom i limousin efter sin vigsel (som vi gäster inte var med på). Jennifer såg ut som en riktig prinsessa!

 
Vi skålade, blåste såpbubblor och fotade innan det var dags för middag, tal och fest. Det blev dessutom riktigt sommarväder! Det var en kul kväll med flera av mina bästa vänner. Jag, Jennifer och Tanja gick i samma klass på gymnasiet och Natta gick i klassen under oss :)
 
Jag och mitt hjärta <3
 
Natta, jag och Tanja <3
 
 
 
 
Så fina! <3
 
 

3 år tillsammans

När jag kom hem från jobbet i fredags möttes jag av jättefina blommor. En stund senare kom min kille hem från matbutiken med kräftor och Richard Juhlins alkoholfria bubbel. Björn hade kommit på att det var tre år sedan vi blev ihop och tyckte att vi skulle fira!

 

Jag hade köpt med mig nya sockerfria lösviktsgodiset "Tweeks Sweets" på vägen hem. Så gott! Jag slutade äta godis för tre veckor sedan, efter semestern, så det var perfekt att hitta ett gott sockerfritt alternativ.

 

Vi hade egentligen slutat fira dagen vi blev tillsammans, och firar 25 maj när vi träffades första gången, men det är ju alltid kul att ha något att fira :)