Stockholm i mitt hjärta

Det som hände igår känns helt overkligt. Nyheten mötte mig och mina kollegor när vi satt på kontoret, nära Drottninggatan, och alla blev såklart chockade. Jag promenerar ofta ner för Drottninggatan på luncherna eller efter jobbet så när det visades bilder och videoklipp av en så välbekant miljö var det svårt att ta in det fruktansvärda som har hänt.

 
Det var också obehagligt att inte veta om det var över, ifall det skulle hända något mer. Jag stannade på jobbet tills min bror, som jobbar på Drottninggatan, fick lämna sitt kontor och gå hem. Vi promenerade tillsammans från City till Kungsholmen där vi båda bor.
 
När jag vaknade imorse kunde jag bara inte sitta hemma, jag kände för att göra något och gick till Blodcentralen på Odenplan. Där var det fullt med folk som ville lämna blod <3 Efter det gick jag och min pojkvän till Åhléns för att se platsen, blommorna och människorna. Det har väl aldrig varit så tyst och stilla där en lördag mitt på dagen.
 
Jag läste någonstans att det sägs att det finns sprickor i allt, att det är så ljuset kommer in. Väldigt fint att se all kärlek och värme som sprids mitt i allt detta. Ta hand om er! <3
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback