Wonderful word of color

Vårkänslorna är inte på topp, så man får göra vad man kan själv med färger på naglar och kläder :)
 
 
Den här tröjan i ljusblått hittade jag på rean hos Gina Tricot i veckan för 79 kr. Den fanns tyvärr bara i M och är lite stor, men för det priset var den ett riktigt kap!
 
 
Nagellack i fina färger är ett så enkelt knep för att pigga upp en grå dag! Här mixade jag rosa och orange i olika nyanser innan jag gjorde shellack på salong som jag har just nu (då valde jag istället gröna naglar, se bilden ovan).

Kämpa våren

 
Vädret igår var helt galet! Snö, regn, solsken, blå himmel, grå himmel... Såhär såg det ut när jag kom upp från tunnelbanan vid jobbet igår morse och sedan växlade vädret konstant hela dagen. Idag ser det väldigt fint ut så förhoppningsvis vänder det nu. Kämpa våren!
 
Jag har fortfarande ont i halsen sedan en vecka tillbaka så jag hoppas att även det går över snart. Ser verkligen fram emot att kunna använda balkongen och att börja springa utomhus. Känner mig som en soffpotatis just nu, haha. Snart så!

Balkongen

Jag mår fortfarande inte helt hundra så det har varit en väldigt lugn helg. Igår köpte vi en vit träsoffa på Åhléns på Fridhemsplan till balkongen. Den är bara en meter bred och passar perfekt på sidan av balkogen. Jag hittade superfina kuddfodral från Lagerhaus serie Sunset tidigare i veckan också, jag kunde inte låta bli eftersom de kändes så somriga. I förmiddags satt jag och Björn en stund på balkongen i solen, så härligt! Nu ska vi bara hitta lite växter och blommor som tål att vara utomhus.
 
Björn är hemma hemma hos sin syster så jag har fixat lite här hemma och gjort matlådor inför veckan. Nu tänkte jag lägga mig i soffan och fortsätta på boken jag läser, "Kvinnan på tåget", jag har inte så mycket kvar och vill veta hur den slutar...
 
Hoppas ni har en härlig söndagskväll!