Fotanalys & nya Nike

I veckan var jag på fotanalys hos Full Funktion eftersom jag haft ont precis där stortån böjer sig till och från i flera år. När jag kom dit och förklarade mitt problem och naprapaten hade kollat på min fot så sa han: "jag ser exakt vad ditt problem är och varför du har ont". Tydligen har jag stela stortår och överpronation, vilket betyder att jag lägger mest vikt på insidan av fötterna, och leden i stortån tar stryk. Jag fick även mina fötter fotade medan jag stod på en glasskiva så att vi skulle se hur jag fördelar tyngden på fötterna, och det syns tydligt att det är mer tryck på stortån, inget på sidorna av fötterna.
 
 
Jag är så glad att jag kom iväg på en fotanalys så att jag vet varför jag får ont. Det var skönt att få en analys och förklaring! Rekommendationen jag fick var att träna vaderna, köpa skor för överpronation och köpa ett inlägg till mina skor.
 
Igår var jag och Björn förbi Stadium för att kolla på löparskor och jag kom hem med ett par Nike anpassade för pronation. När jag jämförde dem med ett par för normala löpsteg så var de nya som jag köpte sååå mycket skönare!
 

Wonderful word of color

Vårkänslorna är inte på topp, så man får göra vad man kan själv med färger på naglar och kläder :)
 
 
Den här tröjan i ljusblått hittade jag på rean hos Gina Tricot i veckan för 79 kr. Den fanns tyvärr bara i M och är lite stor, men för det priset var den ett riktigt kap!
 
 
Nagellack i fina färger är ett så enkelt knep för att pigga upp en grå dag! Här mixade jag rosa och orange i olika nyanser innan jag gjorde shellack på salong som jag har just nu (då valde jag istället gröna naglar, se bilden ovan).

Kämpa våren

 
Vädret igår var helt galet! Snö, regn, solsken, blå himmel, grå himmel... Såhär såg det ut när jag kom upp från tunnelbanan vid jobbet igår morse och sedan växlade vädret konstant hela dagen. Idag ser det väldigt fint ut så förhoppningsvis vänder det nu. Kämpa våren!
 
Jag har fortfarande ont i halsen sedan en vecka tillbaka så jag hoppas att även det går över snart. Ser verkligen fram emot att kunna använda balkongen och att börja springa utomhus. Känner mig som en soffpotatis just nu, haha. Snart så!