Sponsrad video: Libresse

 
Härligt med en reklamfilm för mensskydd som visar kvinnor in action! Blod, svett och tårar. Precis som det ser ut för många med PMS och mens i riktiga livet. Heja Libresse som tagit fram filmen! Mensen ska inte få stoppa oss från att träna och känna oss bekväma. Vi har mens varje månad och under de dagarna måste man också leva. Kunna träna, träffa vänner, gå på middagar, sitta i vita soffor och resa. No blood should hold us back!
 
Sponsrat inlägg i samarbete med Libresse.

Barcelona

 
 
 
 
Vi landade i Barcelona vid 16 igår och hann lägga oss vid hotellets pool en stund och kolla mailen innan det var dags att leta upp en restaurang för middag. Så fantastiskt att det är 26 grader och sol här! Att kunna äta middag och dricka cava på en uteservering utan att frysa i slutet på september är magiskt.

First coffee & then the world

 

Hej finisar! Jag är med chefen på Arlanda, vi ska till Barcelona för konferens med teknikföretaget vi jobbar med. Jag är så glad att jag är frisk och kan åka. Älskar att flyga och Barcelona står på min önskelista över platser att besöka eftersom jag aldrig varit där. Vi hörs från Spanien!