Your workouts are important meetings you scheduled with yourself

 
 
Hej finisar! Igår var jag på Core på Sats Sportpalatset. Riktigt bra pass som ger träningsvärk i flera dagar! Idag har jag varit på IKEA med mamma, brorsan och hans tjej och köpt lite småsaker. Vi sprang på mormor mitt i allt också :)
 
Mellan träningen och IKEA har jag bara fokuserat på en grej: packa ner allt jag har i lägenheten i lådor. Det ser ut som ett bombnedslag, haha. Inte konstigt eftersom jag inte flyttat på 7 år och samlat på mig mycket grejer, även om jag är bra på att rensa i vanliga fall också.
 
Imorgon ska vi hämta nycklarna till lägenheten och på tisdag flyttar vi! Wiiiee! Mitt i allt så är det ny månad på tisdag vilket betyder mycket på jobbet. Om det skulle vara tyst här på bloggen så vet ni varför. Puss!

Tidig födelsedagspresent till mig själv

 
 
 
När jag var i Göteborg förra veckan så var vi inne på NK och jag förälskade mig i ett par knähöga stövlar i mocka från Rizzo med lagom hög klack. Jag fyller år i november, så det fick bli en tidig födelsedagspresent till mig själv. Efter flera dagar med ösregn i Stockholm så kunde jag äntligen använda dem i onsdags. Åh, de är så fina!

Lägenheten

Lägenheten kommer bli hur fin som helst när allt är klart! Men just nu var det en riktig byggarbetsplats och vi fick ta på oss bygghjälmar så fort vi kom in. Jag trodde det skulle vara mer klart än vad det såg ut att vara men förhoppningsvis är allt klart enligt plan nästa vecka.