Summerburst 2017

 
 
Jag och min bror har som tradition att gå på Summerburst tillsammans varje sommar. Nästa år kommer ingen mindre än Justin Bieber och jag är så taggad! Filip var inte lika entusiastisk eftersom Bieber egentligen är mer pop än elektronisk och jag har sett flera kommentarer från personer som undrar vad Justin Bieber har med Summerburst att göra. Men jag köpte i alla fall två biljetter när de släpptes imorse och hoppas att brorsan hinner bli taggad till juni :)

Första advent

 

 

 
Hela helgen har gått åt till att flytta in i nya lägenheten och nu är alla mina grejer på plats! Men det står fortfarande flyttkartonger och kassar överallt. Vi bor i ett organiserat kaos just nu och har sovit på en uppblåst madrass, men vad gör man inte för att få flytta in så fort som möjligt :)

Vi firade första advent i nya hemmet med julmusik, pizza, vin och öl. Mysigt även om vi fick sitta på golvet. Gården var täckt med snö och upplyst - så fint! Ni ser vår balkong på första bilden, uppe i vänster hörn.

Birthday

 

 

 
 Jag hade en riktigt bra födelsedag igår! Det var solsken och rosa himmel på väg till jobbet, jag bjöd på saffranscheesecake med lingon som kollegorna uppskattade och vi fick se vår nya lägenhet i färdigt skick! Jag fick jättefina presenter av Björn som jag får visa senare :)


Idag har min familj hjälpt till att flytta nästan allt från gamla till nya lägenheten. Tur att det inte är så långt mellan Kungsholmstorg och Fridhemsplan ;) Nu är det Björns flyttlass som ska över innan vi har allt samlat. Vi har fått till ett organiserat kaos och ska sova första natten i lägenheten nu. Hoppas ni har en fin lördagskväll!