I refuse to give up on myself

 
För att få ihop träningen den här veckan så blev det 3,5 km runt Rålis igår kväll och 4,5 km idag. Riktigt härligt i det fina vädret! Jag har laddat ner en app också som min mamma tipsade om för att få bättre koll på vad jag äter och vad jag förbränner. Eftersom jag inte känner att jag hinner träna mer än vad jag gör så känns det extra viktigt att äta bättre för att se resultat! Nu är det inte långt kvar till sommar och semester - imorgon är det juni!

Keep running


Jag fixade håret i lördags, såhär ser det ut nu! Jag ville ha det ljusare inför sommaren. Marielle är verkligen bäst på att få till jämn och snygg färg, jag är så nöjd!
 
I helgen sprang jag 3 + 4 km runt Norr Mälarstrand/Rålambshovsparken. Inga långa sträckor, men jag kom i alla fall ut. Jag har lovat mig själv minst 2 träningstillfällen i veckan, och 17 av årets 21 veckor har det blivit 2-3 tillfällen/vecka. Övriga veckor har det blivit 1 pass/vecka och under två av veckorna var jag sjuk. Jag skulle gärna öka och köra minst 3 pass i veckan men det är svårt att få till. Allt går om man vill, men det blir lättare till hösten när jag bor på en adress, vi får gym i huset och har 2 minuter till Sats. Jag ser verkligen fram emot det!

I'm not the same as I was with you