Victoria's Secret

 
Före midsommar var jag förbi Victoria's Secret på Hamngatan. Jag älskar allt i den butiken, de har så fina grejer och allt doftar så gott! Jag har hur många body mists som helst därifrån och i torsdags hittade jag en jättesöt necessär på rean i mönstret "Watercolor Dots". Jag har flera mindre necessärer från Victoria's Secret men det kan vara bra med en något större också som alla sminkborstar får plats i när man ska ut och resa!

High on life

 

Solen strålar över Stockholm och jag har börjat nedräkningen inför semestern. Det är mycket att göra på jobbet och torsdag-fredag är jag i Göteborg på möten. Mitt i allt fick jag sms från blodcentralen att det är brist på min blodgrupp, så jag gick förbi där efter jobbet igår. Jag valde en bok som present, perfekt inför semestern!

Ikväll har vi sommaravslutning med jobbet, det ska bli riktigt trevligt!

Sponsrad video: Favoriten är tillbaka på Burger King

 
Jag har försökt äta nyttigare den senaste månaden men är samtidigt väldigt svag för snabbmat (älskar hamburgare!). Speciellt när jag festar, är på väg hem från en fest eller dagen efter en fest. Det blev en hel del hamburgare under Summerburst-helgen i mitten på juni, men man måste få unna sig också. Just nu har jag full fokus på beach 2016 (Grekland nästa vecka!) men om jag får ett sug efter snabbmat i veckan så har Burger King ett riktigt supererbjudande just nu: 9 stycken nuggets + dippsås för 15 kr. Helt galet, man blir ju sugen!
 
Sponsrat inlägg i samarbete med Burger King.