Grön tallrik

 

På väg hem från jobbet så ringde min kille och frågade om vi skulle springa ikväll också. Jag kände mig trött men hängde ändå på, vilket jag såklart är glad för! Det blev 4,5 km runt Kungsholmen.

När vi kom hem var vi sugna på korv och det självklara valet till korv har tidigare alltid varit pasta - men eftersom jag försöker äta nyttigare så fyllde jag istället tallriken med babyspenat och broccoli. Himla gott det också!

Hyper Violet

 
 
 
 
Igår blev det 4 km runt Norr Mälarstrand/Rålambshovsparken. Det blev lite vattengympa och gym i Grekland, men jag minns inte när jag var ute och joggade senast. Om 2 veckor är det dags för Midnattsloppet! Under förra årets lopp sprang jag min första (och hittills enda) mil. För att öka motivationen och underlätta löpningen så köpte jag nya skor från Nike på lunchen på Stadiums rea. Så snygga och sköna! Hoppas de är bra att springa i också :)

Onsdag

 
Imorse sken solen över Stockholm när jag promenerade till jobbet. Superhärligt! Jag startade inte med någon dålig frukost heller: färska hallon som vi plockade på Vindö i helgen, keso och kanel. Yummy! Nu ska jag möta upp pojkvännen för att komma ut och springa i det härliga vädret.
 
Hoppas ni har en fin onsdag!