Workout / Januari

 
Hej! Jag är hemma efter ett pass med Shape på Sats Odenplan. Det blev mitt 10:e träningspass i januari! Jag känner mig riktigt nöjd. Det har blivit skidåkning, core, shape och löpning. Det i samband med promenader till/från jobbet och bättre mat på tallriken har resulterat i att jag är 1.5 kg lättare än vad jag var på nyårsafton. Årets första månad blev med andra ord en riktigt bra träningsmånad!

Find me where the wild things areIgår blev det en lugn kväll i soffan med en stor popcornskål i knät, så idag kliade det lite i kroppen och jag tog mig till Fridhemsplan för att jogga 5 km. En av mina favoritfilmer, No Strings Attached, visades på tv:n så tiden och kilometrarna bara flög förbi. Härligt!
 
Nu ska jag duscha och sedan blir det middag och mys med pojkvännen!

New hairstyleIkväll var jag hos min bästis för middag, barnmys och färgning av utväxten. Jag känner mig alltid som ett troll efter 4-5 veckor, så det var så skönt att bli fräsch i håret igen! Jag trivs väldigt bra i mellanlångt hår, eller "lob" som det också verkar kallas. Det känns både snyggt och lättskött. Men för att det inte ska bli tråkigt så visade jag bilden ovan på Dasha Girine och kapade en bit av luggen för att något ska hända i frisyren.
 
Ni får se bild senare, nu sitter jag på tåget hem med smetigt smink efter att vi sköljde ur färgen med huvudet upp och ner i duschen. Ser fram emot att krypa ner under täcket och vakna till fredag!