Årets sista vecka

 
 

Jag har varit hängig hela veckan men gick till jobbet två dagar innan jag sedan sjukskrev mig. Idag känner jag mig piggare igen! Senaste dagarna har jag sovit massor, kollat på när Björn rensat i sina flyttkartonger, promenerat längs med Kungsholmsstrand och kollat serier.

 
Det blir ett lugnt nyårsfirande med pojkvännen hemma i vår nya lägenhet, vilket jag ser fram emot. Nu börjar det likna ett hem här :)

Puma Basket Heart

 

Lyckan när jag kom hem från jobbet idag och möttes av de här fantastiska skorna som jag har vunnit! Så fina! Det är ett par Puma Basket Heart i lack med sidenband. Nu vill jag bara ha vår så att jag kan använda dem.

 
Jag vinner ganska ofta tävlingar, men jag tror att det är just för att jag är med och tävlar. Många jag pratar med brukar inte anmäla sig, men då vinner man heller inget. Just den här tävligen var på norska sajten vixen.no och jag trodde inte att de skulle välja en svensk vinnare, men jag chansade och anmälde mig, och vann!

Lägenheten

Jag har fått flera kommentarer om att ni vill se lägenheten - och det förstår jag! Men vi är långt ifrån i ordning och när jag kom hem från Kent-konserten förra helgen så hade det varit inbrott i vårt källarförråd. Jag blev av med några grejer och hittade knivar och en blodig sax under mina kläder som låg på golvet. Jag ringde polisen men eftersom de inte hade någon bil att skicka så fick jag promenera bort till polisstationen vid halv ett på natten och lämna in tjuvens grejer. I torsdags var Verisure hemma hos oss och installerade larm på varenda dörr och fönster för att hålla alla idioter borta.
 
Det är med andra ord fortfarande stökigt. Vi tog upp allt från källaren till lägenheten igen och vi fick även vår nya soffa levererad förra veckan så den står inplastad mitt i rummet.
 
Bilderna nedan är från förra veckan och i helgen fick vi lite mer ordning, men det är en del kvar. Jag lovar att uppdatera med bilder så fort det ser lite bättre ut! :)