Nedräkning: två månader till flytt

 
 
 
Mäklaren mailade i eftermiddags och berättade att vi får flytta in i vår lägenhet någon gång mellan 31/10 - 4/11! Åh, jag är så himla peppad! Vi fick se visningslägenheter och skriva kontrakt redan i februari så det har gått ganska lång tid ändå, även om nyproduktion ibland kan ta flera år. Men det har känts som lång väntan eftersom man vill flytta på en gång.
 
Vi har skrivit avtal på vårt livs största affär men har inte ens sett lägenheten vi ska bo i. Lite galet men så spännande!

Helgen

Min helg började bra med festligheter på pojkvännens familjs landställe, där alla grannar i föreningen hade årlig tipspromenad och löptävling sista lördagen i augusti.

Men mitt i allt så fick en pojke problem med andningen och hjärtat och hjälp tillkallades. Ambulanshelikopter, vanlig ambulans, polis och brandkår kom. Vi åt middag med en stor klump i magen innan vi fick det fruktansvärda beskedet om att hans liv inte gick att rädda. Jag vet inte vem han var, men vi alla var ju där när det hände.

Livet kan vara så jävla skört och orättvist.

 

 
 

Friday & flamingos

 
Jag var hos Marielle igår och fixade utväxten så nu är håret supermjukt efter all tvätt och inpackning som man alltid får hos frisören när färgen ska sköljas ur. Imorse lockade jag håret för att få extra fredagsfeeling (även om de tappat formen lite nu) och så inviger jag min nya flamingo-paljett-tröja från H&M. Hur fint med paljett-flamingos!
 
Nu kör vi sista rycket på kontoret innan det blir helg!