Finare fransarJag har förlängt ögonfransarna ett tag nu men var sugen på ännu mer effekt, så jag bokade tid för att testa volymfransar. Salongen jag gått till innan har inte volymfransar, så mitt val föll på Finare Fransar på St Eriksplan eftersom de kändes seriösa och har bra öppettider.
 
Jag var där efter jobbet igår och resultatet blev precis som jag önskade! Mycket effekt och volym utan att de känns alldeles för fejk eller är för långa. Jag fick inte till någon bra bild framifrån, men ni ser ju hur tjocka de är! Jag är supernöjd!
Kommentarer
Tanja | 2015-09-30, 09:28:07

Vad kostade det?? :) <3

Svar: Jag fick hos en tjej under utbildning (trainee) så det kostade 800 kr och tog 2,5 timme. Ca halvs priset mot en färdigutbildad person. De har alla tider och priser på sin sajt :) jag är supernöjd! <3 <3
Sandra Ajax

ISA | 2015-09-30, 13:02:27

men snyggis! ser så fint ut! är sugen själv, men måste fråga; är de svåra att underhålla? har hört att man inte får va ute i regn eller duscha osv. haha

Svar: Tack! Jag tycker inte att det är så svårt. Första dygnet får du inte ha vatten på dem, duscha, osv. Men sedan går det hur bra som helst :) det enda man ska undvika är att använda krämer, rengöring, osv med olja i eftersom det kan lösa upp limmet. Kram!
Sandra Ajax


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback