Vitaminboost

 
Jag har varit förkyld sedan i lördags och överlever dagarna tack vare alvedon och halstabletter. På lunchen köpte jag med mig ett egenkomponerat förkylningskit - hoppas det hjälper! Min pojkvän tappade rösten i fredags och har börjat återfå den nu samtidigt som min egen röst blivit sämre. Jag hoppas den inte ger upp helt, vi har haft nog med kommunikation via påhittat teckenspråk den här veckan ;)

Finare fransarJag har förlängt ögonfransarna ett tag nu men var sugen på ännu mer effekt, så jag bokade tid för att testa volymfransar. Salongen jag gått till innan har inte volymfransar, så mitt val föll på Finare Fransar på St Eriksplan eftersom de kändes seriösa och har bra öppettider.
 
Jag var där efter jobbet igår och resultatet blev precis som jag önskade! Mycket effekt och volym utan att de känns alldeles för fejk eller är för långa. Jag fick inte till någon bra bild framifrån, men ni ser ju hur tjocka de är! Jag är supernöjd!

Middag, rosor & bubbel

 
 
 
Igår lagade jag middag efter recept (händer typ aldrig!) och pojkvännen hade med sig gula rosor. Så fint! Eftersom vi båda är sjuka men ändå ville pigga upp lördagen så drack vi alkoholfritt bubbel till.
 
Jag hittade receptet på Michaela Fornis blogg och följde det på ett ungefär. Det var superenkelt och blev riktigt gott! Pasta med falukorv, tomat, lök, chili och parmesan över. Här hittar ni receptet om ni är sugna!