Vitaminkick
Vi fick ett gäng juicer från företaget Juica levererade till kontoret idag, så jag har startat veckan med en riktig vitaminkick. Det kan behövas - imorgon ska jag med ett tåg till Oslo 05:55. Jag och chefen ska på utbildning. Riktigt kul, jag har aldrig varit i Norge tidigare. Nu är jag på väg hem för att packa min lilla resväska!

Birthday Party

Vilken lyckad lördagskväll det blev! Jag och pojkvännen firade våra födelsedagar ihop hemma hos mig med ett gäng kompisar. Jag kände mig stressad hela dagen eftersom jag skulle fixa fransarna, städa, tvätta och så gjorde vi pastasallad och bål - men jag kunde koppla av tillsammans med alla fina vänner när de kom.
 
Om lördagen gick i superfart så har istället söndagen gått i slow motion. Vi har varit sega, kollat på tv mitt på dagen och gått en promenad när det slutade regna. Ikväll mötte vi även upp pojkvännens familj och gick på adventskonsert i Katarina kyrka. Riktigt mäktigt och stämningsfullt med flera olika körer. Nu väntar välbehövlig skönhetssömn!
 
 
Lugn start på helgenHej darlings! Äntligen fredag! Min dag har bjudit på massor med jobb. Väldigt roligt men efteråt skulle jag gått på en AW med gamla kollegorna från Metro, men jag hade verkligen noll energi kvar. För att ladda batterierna har jag istället hoppat i mjukiskläderna hemma hos pojkvännen. En lugn kväll är precis vad jag behöver nu. Imorgon ska vi ha gemensam födelsedagsfest, så jag får party då istället. Ha en fin kväll!