Årsresumé 2014

 
Här kommer alla guldkorn från 2014 i ord och bild! Jag har verkligen haft ett fantastiskt år, vilket ni också kommer kunna se nedan. Klicka på länkarna i inläggen för att läsa mer om varje händelse.
 
 
 
Åland med vännerna
I början av april besökte jag, Marielle, Paulina och deras killar Åland för en weekend. Vi bodde i Paulinas föräldrars hus på en klippa ovanför havet och åt frukost utomhus, badade i jacuzzin, grillade, drack rosé och hotshots. Vi fick sommarkänslor och det var fantastiskt avkopplande att komma bort en stund.
 
 
 
A ship at harbor is safe, but that's not what ships are for
Efter sååå många års prat och tjat så blev det äntligen av: en tatuering! Jag har under åren funderat på många motiv och placeringar, men det har alltid innehållit hopp i någon form och just den här hade jag haft i huvudet senaste åren. Det fanns ingen tvekan och jag ångrar mig inte alls. Jag bokade tid på East Street Tattoo och Marielle följde med och höll mig i handen. Efteråt satte vi oss och skålade i rosévin.
 
 
 
Den som googlar skall finna
En rekryterare från Google hittade mig på LinkedIn i början av året vilket ledde till fem intervjuer med företaget. Det kändes helt overkligt, jag tycker liksom att Google är själva Internet. Det gällde en tjänst på europeiska huvudkontoret på Irland och de ville flyga över mig dit för de sista intervjuerna, men jag kunde inte lämna landet eftersom närmaste kollegan var bortrest. Istället blev det telefonsamtal, video-intervjuer och en intervju face-to-face på kontoret i Stockholm. Jag gick långt eftersom jag var entusiastisk men snubblade i slutändan på att det var en säljtjänst och att jag aldrig sålt något (annat än hamburgare på McDonald's). Men det var en väldigt spännande och lärorik process.
 
 
 
Festivaler
Jag och brorsan värmde upp sommaren med Summerburst som var galet blåsigt och kallt, men lika kul som året innan! Sedan drog vi iväg på min första festival i juli! Vi besökte Tomorrowland i staden Boom utanför Bryssel i Belgien. Det var stekande 35 grader och alla drack mer vatten än öl - men det var magiskt!
 
 
 
Han
I början av året var jag så himla less på att dejta. Jag hade nätdejtat ett tag och bestämde mig för att lägga ner, men så klickade jag mig in en kväll och fick syn på honom. Han var så fruktansvärt snygg men jag valde ändå att logga ut. Två sekunder senare var jag såklart inne igen och skrev ett meddelande. Och han svarade! Vi träffades på Orangeriets uteservering i slutet av maj och har setts sedan dess. I augusti blev det vi och det har aldrig känts så bra med någon. Han får mig att skratta, håller min hand när vi är ute och har köpt choklad och blommor när jag haft en dålig dag. Helt fantastisk människa, helt enkelt.
 
 
 
Att våga släppa taget
Under våren gjorde jag något som inte var speciellt kul men väldigt befriande. Jag valde att lägga den sista kursen från universitetet åt sidan. Uppsatsen som jag försökt skriva två gånger men inte lyckats med. In i det sista ville jag inte ge upp, men till slut gav det mig mest ont i magen. Nu ser jag framåt utan att känna mig tyngd och fokuserar istället på allt jag faktiskt har lyckats med.
 
 
 
 
Träningen
Januari kan ha varit min bästa träningsmånad någonsin, jag rivstartade med 4 pass/vecka de två första veckorna. Under våren höll jag igång bra och innan sommaren hade jag blivit av med 6 kg. Äntligen ser jag en förändring på magen och "kärlekshandtagen"! Jag har tränat under hösten men inte alls i samma utsträckning. Här skrev jag ett inlägg om hur min träning gick mellan jan-juni. Nya tag 2015!
 
 
 
Fjällen
Året avslutades med en resa till svenska fjällen och nyår firades in med tacos, champagne, glitter och framför allt - min favoritperson! Bästa avslutet på ett riktigt grymt år!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback