Jag står på en flygplats och väntar på känslanSkål från Arlanda! Nu är vi på plats. Jag har shoppat underkläder på Victoria's Secret och vi har druckit vin och öl. Nu sitter vi vid gaten och väntar på att få gå ombord. Flyget tar 11,5 timmar och internet på hotellet kan vara skakigt, men jag uppdaterar så gott det går. Hörs från värmen! Puss!

Just keep your body moving

 
Jag lämnade killens lägenhet vid 07:30 eftersom han skulle till jobbet. Himla tråkigt att pussas hejdå. Nu sitter jag på bussen och ska möta upp brorsan och gå till gymmet på Fridhemsplan. Bra start på semestern och skönt att få röra på sig innan en lång flygresa väntar. Mamma och pappa hämtar upp oss vid 13-tiden så det känns bra att komma igång tidigt med dagen. Vi hörs senare, uppdaterar nog från Arlanda!

I wish I'd hugged you harder

 
Ikväll står en enda plan på agendan: pussas och kramas så mycket som möjligt med min favoritperson som jag sedan kommer sakna i två veckor. Det är såklart bra att sakna, men jobbigt också. Extra jobbigt eftersom jag känner mig pms:ig för tillfället. Mycket känslor, men jag är också superladdad inför resan imorgon och två veckors semester! Passande nog så kommer vi hem på alla hjärtans dag <3