Feel like a princess

Jag kom hem supersent igår och sov för lite i natt - men det gör absolut ingenting. Det är ljusare på morgonen, det är fredag och jag är så otroligt fin i håret! Känner mig verkligen som en prinsessa. Min bästis är bäst. Jag är ledsen för lustiga miner och en skum hand på bilderna, haha. Färgen är samma som jag kört på innan. Efter att ha testat typ alla hårfärger så känns denna riktigt naturlig och fin.
 
 
 

En skymt av solen, doft av vår

 
Så härligt med ljuset vi har på morgonen nu, det ger nästan vårkänslor! Jag tycker att det även ger lite fredagskänsla, tur att det snart är helg.
 
Efter jobbet ska jag äntligen få långt hår igen! Jag har varit utan extensions i 1,5 månad och då ska det bli extra kul att få det fint. Resultatet kommer nog kännas mer "wow" än om jag hade satt i nytt hår på en gång. Jag har varit utan ett tag eftersom sol och bad på Mauritius skulle slitit på det. Mitt eget hår har blivit väldigt långt, men extensions ger ju ännu mer längd och framför allt så blir det tjockare. Bilden ovan är från i januari, utan löshår. Det ska såklart även bli kul att få umgås med en av mina bästisar eftersom det är hon som fixar håret!

Tropical House


Hej darlings! Igår efter jobbet var jag hemma och pysslade hos mig. Rensade högar med tidningar och kom ihåg-lappar, vattnade blommorna och gjorde matlådor. Nu har jag lämnat kontoret och ska hem till killen för middag och mys. Ser verkligen fram emot det! Även om vi setts ett tag nu så får jag forfarande fjärilar i magen när jag vet att vi ska träffas. Jag ville bara kika in här och tipsa er om låten ovan, tycker den är riktigt skön! Har (liksom många andra gissar jag) snöat in på genren Tropical House. Här finns en skön playlist på Spotify med mer musik i samma genre!