Första dagen i backen


Idag blev det en hel dag med skidåkning här i Björnrike, så härligt! Vi har haft bra väder och inte allt för kallt. Nu ska vi laga tacos och dricka bubbel. Favorit i repris - vi firade på samma sätt i fjällen för ett år sedan.
 
Hoppas ni har en fantastisk nyårsafton! Gott nytt år!

Vi drar till fjällenVi lämnade Stockholm vid nio imorse och sitter på en buss på väg till Björnrike. Jag vet inte riktigt vart vi är just nu, men vi är framme vid halv fem i eftermiddag. Hyfsat lång resa alltså och jag underhåller mig med datorn, iPhonen och den här boken. Alla på jobbet fick "Sälj!" av Fredrik Eklund i julklapp. Härligt med inspirerande läsning!

Haglöfs / Lava Legend

Jag hämtade ett paket på vägen hem från jobbet, där i låg den här duffelbagen. När det stod att den var slut på lager på Haglöfs egen sajt så var jag bara tvungen att hitta den från en annan återförsäljare. Jag blev liksom mer sugen när den var svår att få tag på, haha.
 
Jag funderade på att packa till fjällen i den (vi åker imorgon!) men vill inte riskera att smutsa ner den det första jag gör. Jag har en svart weekendbag från Panos Emporio som jag älskar, men den börjar ge upp och jag behövde en ny bag till resor och påhitt. Den här turkos/lila kanske inte är den mest stilrena, men jag gillar färgerna!