12 timmars resande senare


Efter 12 timmar med tre bussturer och en flygresa så åt vi en fantastiskt god och gigantiskt stor hamburgare på busstationen i Pula. En av dagens höjdpunkter! Varför resan blev så lång? Vi flög inte från Stockholm och vi landade inte i staden vi ska bo i. Imorse tog vi oss till Skavsta flygplats, vi landade i Rijeka och fick ta två bussar innan vi kom till Pula.

Efter hamburgaren ikväll tog vi en taxi till hotellet och nu har vi checkat in och duschat och ska strax sova. Jag ser fram emot morgondagen då vi har mer tid och energi till att utforska allting!

Inspirerande höst

 
Du satsar på jobbet i september, kära Skytt, och framtiden ser extra ljus ut nu. Alla stora planer för vad du vill syssla med rullar på – tidigare oinspirerade Skyttar kan plötsligt hitta närmare till sitt kall och Skyttar som kämpat på länge upplever att det plötsligt flyter på som en dans, eller att en oväntad dröm-öppning dyker upp. Ett sista dunder och brak i kärlekslivet avslutar denna fullspäckade månad.
 
I höstens horoskop för skytten står det att september kommer handla om jobb - inspirerande och drömuppfyllande. Från och med imorgon väntar en vecka vid Medelhavet för min del, och jag ska njuta till 100 %, men när jag kommer hem ser jag verkligen fram emot att komma in i mitt nya jobb och arbetsuppgifterna. Jag ska bara iväg och smälta intrycken från de här första tre veckorna och ladda batterierna, sedan är jag redo!

Ready for autumn

Idag har jag sprungit runt på stan för att fixa smågrejer till resan, växla pengar och köpa en bröllopspresent.

På River Island hittade jag höstjackan med stort H. Jag gillar att den är i en ljus färg, har pälskrage och är helt luddig inuti. Bland det bästa med hösten är ju alla snygga och mysiga kläder! Bästa kombon!