Worki worki

 
Ska lämna kontoret nu, vilken vecka det varit, helt galen! Det började med att datorer och mobiler var stulna när vi kom in i måndags och sedan har det varit supermycket att göra varenda dag. Känner mig helt slut i huvudet. Om den här helgen är efterlängtad? Skoja inte. I helgen väntar mys, shopping, födelsedagsfirande med vännerna, brunch och spa. Först en lugn fredag med killen och sedan umgås med vännerna i två dagar. Ser verkligen fram emot det!

Livet

Senaste två kvällarna har jag julstökat och fixat inför födelsedagsfirandet imorgon. Jag hade tänkt fira nästa helg, men då kunde bara två vänner, så jag kastade om till den här helgen då alla vänner utom en (!) kunde vara med (dock inte allas killar). Släpade hem ett gäng flaskor från Systemet igår, var helt slut i armarna. Men några av flaskorna är alkoholfria - två av mina nära vänner ska nämligen få barn i mars! Hur spännande! Och jag ska bli gudmor till den ena filuren!
 
 
Älskar min vita julgran! Den har hängt med sedan jag flyttade in 2009.
 
 

 
Kylen är laddad inför fest!

So many hearts beating fast out there in the city

 
Som sagt: vilken födelsedag! Jag kom hem till killen igår som hade förberett inför en supermiddag med rosa bubbel, köpt en stor ros och fina paket. Himla bra kväll! Imorse väntade ett besök hos naprapaten innan den här onsdagen bjöd på en stressig arbetsdag. Efter jobbet har jag rotat fram allt julpynt från källaren och bläddrat i magasin. Ska krypa under täcket nu. Godnatt!