Doesn't mean I'm lonely when I'm alone

 
Jag ställde in träningen ikväll. Stannade på jobbet lite extra och vädret var inte så peppande. Istället hämtade jag min Glossybox och målade naglarna med ett orangefärgat lack som jag fick i boxen. Allt blir roligare med färg!

Mediochre people do exceptional things all the time

 
Jag var sötsugen under eftermiddagen och tog mig till Friskis för att tänka på annat. Bilderna är tagna innan jag satte upp håret och klev upp på löpbandet. Det blev en halvtimmes powerwalk, benen är fortfarande trötta från i måndags och imorgon blir det skivstång. Men sötsuget försvann inte, så när jag kom hem landade jag i soffan med naturgodis framför The Bachelor.

While I breathe I hope

 
Jag har sett det här klippet delas många gånger senaste veckan. SOS Barnbyar i Norge genomförde ett experiment för att se hur många som hjälper en frysande pojke vid en busskur. Det finns hopp om mänskligheten!
 
Jag gav bort mina vantar till en frysande tjej en svinkall vinterkväll för några år sedan. Jag satt med henne på bänken tills hon hade torkat tårarna och kommit på hur hon skulle ta sig hem och gick med henne till Centralen. Det kändes som en självklarhet. Kanske är det ombytta roller en annan gång.
 
Efter att ha sett videon gick jag in på hemsidan och såg att SOS Barnbyar säljer armband, så jag köpte ett förra veckan för att stödja deras arbete: