Do one thing every day that scares you

 
Idag var första skiddagen - är helt slut i både kroppen och huvudet nu. Det var mjuk snö i backen och vädret bjöd på blåst, snö och grå himmel. Hoppas på lite mer sol i veckan, men prognosen ser inte lovande ut. Fantastiskt kul att komma ut i backen hur som helst!
 
Killen står i duschen och jag kollar mailen. Jag och brorsan har fått bekräftelse för vår bokning av fallskärmshopp på Mauritius i februari! Kommer bli helt galet! Aaaahh!! Men är det något tillfälle som är passande så är det väl i typ 28-graders värme över en ö med turkost vatten.

Vi drar till fjällenHej från ett snöigt landskap! Jag och killen sitter på bussen mot fjällen. Vi har åkt i över tre timmar och jag har för tillfället ingen aning om vart vi befinner oss, men slutdestinationen är Björnrike intill Vemdalen. Vi läste för någon vecka sedan att det skulle bli -26 grader som kallast (!) men nu ser det inte ut att passera -15. Ska bli så kul att få åka skidor och mysa!

Nu är det jul igen

 
Julafton firades hos farmor och farfar i Solna med en massa god mat. Gårdagen tillbringades i soffan framför föräldrarnas nya TV och idag spanade jag och mamma in mellandagsrean. Nu är jag hemma på Kungsholmen, har packat upp (och packat på nytt inför fjällen på söndag) och väntar på killen som är på väg hit. Har saknat honom! Hoppas ni haft en fantastisk jul med nära och kära!