Italien - Gardasjön

Det är exakt en månad sedan jag och Niclas var i Italien, och jag har varit väldigt seg med att ladda upp bilder i bloggen, men bättre sent än aldrig! Här kommer inlägg 3 av 4.
 
Efter att vi hade sett Verona över dagen så styrde vi bilen mot Italiens största sjö: Gardasjön. Vi anlände till området Peschiera del Garda sent på kvällen och lyckades hitta en restaurang som hade öppet efter att vi hade checkat in på hotellet. Efter middagen drack vi upp det sista från vinflaskan på restaurangens veranda med utsikt över vattnet. Med lite vin i kroppen var det sedan en toppenidé att "spana in" hotellets pool innan läggdags!
 
Morgonen därpå var vi redo för att se Gardasjön och vi ägnade hela tisdagen åt att bila runt sjön och njuta av miljön. Vi stannade flera gånger längs med vägen för att se mer av byarna och komma närmare sjön. Det var verkligen magiskt vackert!
 
 
Efter middagen drack vi vin med utsikt över vattnet...
 
 
...och smygbadade i poolen när vi kom tillbaka till hotellet på natten.
 
 
Första stoppet under bilfärden runt Gardasjön.
 
 
 
 
 
 
 
Lunch med utsikt över Gardasjön.
 
 
 
 
 
 
Kaffepaus i en av byarna. Ser ni snön på bergstopparna?
 
 
 
 
Sagolikt vackert!
 
 
 
 
 

You would have loved it here tonight

 
Ikväll åt jag och grabbarna i online-gänget middag på Griffins Steakhouse. Vi tackade av en kollega som lämnar teamet imorgon och beger sig ut på nya äventyr. Jag har gått förbi restaurangen säkert hundra gånger men aldrig varit inne, och det var klart värt ett besök!

I don't care if Monday's blue, Tuesday's gray and Wednesday too

 
Tisdagskvällen fångad på bild, via Niclas instagram. Vi träffades efter jobbet och tog ett glas på en uteservering innan vi åt italienskt till middag. Stockholm bjöd dessutom på toppenväder. Bra kväll!