Happy New Year

Sandra Ajax
 
Gott nytt år alla fina!! Tack för att ni tittar in här och delar med er av värme och peppande kommentarer. Hoppas ni får en fantastisk nyårsafton! Jag ska hem till mamma och pappa för en fördrink, sedan väntar trerätters middag hemma hos Jenny och Christian i ett närliggande område. Puss! ♥

Glitter in the air

Jag är som alltid på nyår sugen på en sotad make up och mycket glitter. Jag har ganska mycket smink till vardags och vill ta i lite extra en kväll som denna då. Ska försöka ge mig på att sätta dit hela lösögonfransar också, jag tycker individuella fransar är så mycket enklare och har även det hemma ifall de hela fransarna inte samarbetar. Vore det inte enklare om de är mer böjda från början? Jag tycker det är svårt att få dem att fästa i båda kanterna av min egen fransrad.
 
 
 
Förra året var temat black and white + mask:
 
 

A fresh start

Jag vill kalla 2013 för ett lärorikt år. Det har inte varit dåligt, men inte heller världsbäst. Jag bjuder på en utförlig resumé senare i veckan med både plus och minus. Imorgon ska jag krama det sista ur det här året och sedan är jag mer än redo för 2014. Ett nytt år, ännu oskrivna blad, med alla möjligheter. Jag är övertygad om att äventyr väntar även om inga stora grejer är planerade ännu.