Don't forget to breatheDen här veckan måste jag påminna mig själv om att andas. Sover dåligt och har tusen saker att fixa. Idag opponerade vi på en uppsats om sociala medier och imorgon ska vi presentera vår egen. Imorgon är min sista dag på Stockholms universitet efter fyra år (tiden har gått så fort!) och självklart ska klassen som jag spenderat senaste två åren med fira att vi är klara med "matlåda", "tenta" och "klassresa" på kvällen!

Familjen AjaxJag har ikväll varit hemma hos familjen för att äta middag och skåla i bubbel för att fira allt som händer just nu. Min familj är helt fantastiskt, de stöttar mig i allt jag velat hitta på: söka pilotgymnasium i Arvidsjaur (men jag blev kvar i Stockholm), åka själv till San Francisco, göra praktik i Berlin och plugga media/reklam som inte är lättaste branschen att få jobb inom. Men som mamma alltid sagt: "några måste ju lyckas".

Q&A

Ester: Vad innebär egentligen jobbet som produktionsledare? :)

Sedan februari 2008 har jag jobbat extra på onlineavdelningen på Metro, som assistent till webbsajterna, men från hösten kommer jag vara på marknadsavdelningen och hjälpa till med och/eller projekt-/produktionsleda det som rör marknadsavdelningen + redaktionen + säljavdelningen. Jag kommer alltså fungera som en länk mellan avdelningarna, vilket känns perfekt i och med att jag pluggat en mix av journalistik, marknadsföring och reklam.Ny kalender från Ordning & Reda för att hålla koll på sommaren och hösten.